Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • makeup confidential
  • video
Een MissLipgloss artikel

Tip: Chanel Makeup Confidential

Het gebeurt niet vaak dat ik een site van een merk tegenkom dat ik echt geweldig vind. Vaak zijn het de bloggers die echt iets toevoegen met hun filmpjes en foto’s. Maar ik ben heel erg onder de indruk van de Chanel Makeup Confidential website! Hier staan onder andere heel goede how to video’s op, maar ook andere soorten inspirational video’s. Ik heb echt genoten van de prachtige filmpjes op deze website! Lees verder voor mijn favorieten.

 

Het filmpje dat bovenaan dit artikel staat is mijn favoriet, zo speels!

Deze how to vind ik erg goed! Op de site staan trouwens drie how-to’s waarvan ik deze de leukste en beste vind. Het goede aan deze how to vind ik dat het model (of eigenlijk make-up artist Lisa Eldridge) de make-up op zichzelf aanbrengt en dat ze duidelijk uitlegt wat ze doet. Volgens mij is Chanel geinspireerd door de YouTubers en beautybloggers!


In deze video laat ze zien hoe je de perfecte huid bij jezelf kan maken met behulp van de Chanel Vitalumiere Aqua foundation.


Gewoon heerlijk om naar te kijken!

 

Ik zou zeggen, ga zelf snel naar de Chanel Makeup Confidential site en geniet van de mooie vormgeving en de heerlijke video’s. Enjoy! Wat is jouw favoriete filmpje?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.