Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • loud
  • parfum
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Tommy Hilfiger LOUD

Prikkelend, brutaal, fris, origineel en inspirerend. Dat is LOUD, de nieuwe geur voor boys and girls van Tommy Hilfiger. Deze jonge geur is geinspireerd door muziek, datgene wat een bindende factor is voor jongeren uit heel verschillende culturen. Deze geur is echt iets voor jou als je houdt van frisse, zoete geuren.

De verpakking is geinspireerd door LP’s, rond met ribbeltjes. Mij deed het eigenlijk in eerste instantie denken aan de trillingen van muziek, omdat je ‘LOUD’ er ook zo gebobbeld doorheen ziet. Maar in die plaat kan ik me ook wel vinden 🙂 Het doosje is roze met zilver en het flesje ook. De dop moet een knop van een stereo voorstellen. Het is echt een geur voor meiden, en niet voor dames. Natuurlijk kunnen ‘dames’ hem ook dragen maar Tommy Hilfiger richt zich met deze geur meer op jonge meiden. Dat zie je aan de verpakking en de reclamecampagne maar ook ruik je dat.

De geur is lekker zoetig en fris en eigenlijk had ik een andere geur voorgesteld bij LOUD. Misschien meer een kruidige geur, wat zwaarder. Deze is juist heel licht en fris. De topnoten bestaan uit lychee en roos, de basisnoten uit roos en patchouli en de basis bestaat ook uit patchouli. Een vrij simpele geur dus en je wordt ook niet verrast door ineens een zware ondertoon. Dat had ik eigenlijk wel leuk en passend gevonden als dat wel zo was geweest, om een zware bas in muziek voor te stellen.

The Ting Tings, een band die genomineerd is voor een Grammy, hebben de theme song voor LOUD gemaakt, Not The Same.

Ik vind de geur erg lekker alhoewel ik normaal gesproken meer van wat zwaardere geuren houd, die wat minder zoet zijn. Toch draag ik LOUD wel met plezier. Doordat de geur niet echt zwaar is, ruik je hem al best snel niet meer, dat vind ik persoonlijk wel jammer. Ik houd er van als ik aan het einde van de dag nog steeds hoor ‘Cynt, wat ruik je lekker.’

De geur ligt nu in de winkels. 25ml kost €27,-, 40 ml kost €39 en 75 ml kost €59.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.