Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • oogschaduwbasis
  • Review
  • Test
  • tfsi
Een MissLipgloss artikel

Too Faced Shadow Insurance

Soms wil ik een product even uitlichten, als ik het echt heel erg fijn vind. Dat is nu het geval met de Too Faced Shadow Insurance. Mijn favoriete oogschaduwbasis, die ik echt al jaren gebruik.

 


De Too Faced Shadow Insurance kocht ik jaren geleden voor het eerst, ik weet nog dat ik hem aanschafte op aanraden van xSparkage. Ik zag hem elke keer bij haar voorbij komen en toen wilde ik hem ook proberen. Ik bestelde hem op eBay. Het was mijn eerste oogschaduwbasis! Een mijlpaal! Wat ik meteen fijn vond was dat ‘ie in een tubetje zit, wat heel praktisch en hygiënisch werkt, en dat het product er gewoon voor zorgde dat mijn oogschaduw echt de hele dag bleef zitten.

Nu zijn we een aantal jaar verder, en ik gebruik TFSI nog steeds. Elke dag. En in de loop van die jaren heb ik al heel veel verschillende soorten oogschaduwbasis gebruikt. Alle soorten drogisterijmerken (Hema, Etos, Catrice…), en ook meerdere soorten duurdere merken (Urban Decay Primer Potion, MAC). Die gebruikte ik dan ook langere tijd, een paar weken, soms afwisselend, maar altijd kwam ik weer terug bij mijn Too Faced Shadow Insurance en ik kan nu wel zeggen dat het echt mijn favoriete oogschaduwbasis is.

Waarom eigenlijk? Nou, dus die verpakking. Veel soorten oogschaduwbasis hebben een verpakking als een lipgloss, met een sponsapplicator. Het is ten eerste niet heel hygiënisch doordat je elke keer met het sponsje op je oogleden gaat en dan weer in het flesje, maar dat is een detail (ik bedoel, dat doe je met lipgloss ook). Ten tweede krijg je na een tijdje niks meer uit de verpakking en moet je hem opensnijden. Vies, niet handig, en het ziet er dan ook nog eens vreselijk uit. Je kan het dan in een potje doen, maar dan moet je daar steeds met je vingers in. En: ik koop een product niet om het vervolgens in een andere verpakking te doen, het moet gewoon in een goede verpakking komen! En daar vielen veel oogschaduwbasis soorten al af. En ik vind verpakking héél belangrijk! Daardoor kan je de TFSI ook gewoon helemaal opmaken, doordat het een simpel tubetje is.

Verder is het extreem zuinig. Je doet zo een jaar tot twee jaar met één tubetje. Mijn tube is nu bijna leeg en elke keer denk ik ‘Ja, nu is ‘ie echt op,’ en dan kan ik er alsnog wat uit krijgen. Ik dacht een maand geleden dat hij echt leeg was, en ik gebruik hem nog steeds elke dag.

En tja, hij doet gewoon perfect wat hij moet doen: mijn oogschaduw op zijn plek houden. Als geen ander! De hele dag zit het perfect op zijn plaats. En als ik er mee in slaap val (oeps…) dan zit het de dag er na nog steeds perfect. Wow! Ook smeert het makkelijk uit, is het zuinig, kleurloos, glansloos, glitterloos en geurloos. Je kan het gewoon bij de Sephora kopen, voor €16,50, maar ook makkelijk op eBay.

Jep. Dit is mijn holy grail op oogschaduwbasisgebied! Mijn absolute favoriet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.