Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Veelgestelde vragen

Ik krijg elke dag heel veel vragen in mijn inbox, via Twitter, Facebook en hier op de site. Hier heb ik de meest gestelde vragen verzameld, zodat je me deze niet meer hoeft te vragen en makkelijk hier je antwoord kan lezen!

Alle vragen gerelateerd tot bloggen. O.a. ‘Hoe maak ik een blog?’ ‘Hoe krijg ik gratis producten?’ ‘Hoe krijg ik meer bezoekers?’

Ik zou je echt heel graag willen helpen maar helaas heb ik hier geen tijd voor. Ik kan je dus niet helpen met je blog. Ik kan je niet helpen aan meer bezoekers, ik kan je site niet maken voor je, en je krijgt niet zomaar gratis producten. Ik wens je wel heel veel succes met je blog want bloggen is enorm leuk om te doen, en daar moet je gewoon heel veel lol aan beleven!

Met welk programma heb jij jouw site gemaakt?

Ik maak mijn site niet zelf! Kon ik dat maar… Het ontwerp is gedaan door Pixel Pillow. De jongens van Epicode hebben de website gebouwd.

Wil je mij spullen opsturen?

Nee, sorry. Maar je kan wel meedoen aan winacties die heel regelmatig voorkomen op Cynthia.nl! Ik geef heel vaak mooie cosmetica weg.

Hoezo krijg jij spullen opgestuurd?

Ik snap dat je daar nieuwsgierig naar bent! Ik krijg van bedrijven en merken spullen opgestuurd, omdat ze graag willen dat ik over hun producten schrijf. Zo simpel is het! Dus als ze een nieuw product of collectie hebben, sturen ze die vaak naar me op zodat ik het kan testen. En misschien schrijf ik er dan wat over!

 

Wat voor camera gebruik je?

Voor mijn foto’s een spigelreflex camera, een Olympus E-420 en voor mijn video’s een Canon Ixus 210. Sinds juni 2012 maak ik mijn foto’s met een Panasonic Lumix G3 met een 14-42 objectief en een 20mm 1.7 macro objectief.

 

Hoe verdien jij geld met je site?

Ik verdien geld met mijn site doordat er advertenties op mijn site staan, net als bij tijdschriften! Iedereen mag wel gratis de site bezoeken, maar bedrijven betalen geld als ze bijvoorbeeld een banner op mijn site willen hebben, of een advertorial.

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een blogpost die is betaald door een merk of bedrijf. Ik krijg van hen een opdracht om een artikel te schrijven met bepaalde informatie, en zij betalen mij. Op die manier verdien ik mijn geld.

Ik heb een (beauty)vraag. Help?

Check eerst even op de site of het antwoord al ergens staat, ik heb namelijk al over héél veel dingen geschreven! Als je vraag toch nog niet is beantwoord, stel de vraag dan het liefst op Facebook of Twitter. Dan heeft iedereen er wat aan! Beautyvragen via de mail beantwoord ik niet meer.

Ik doe de PR voor een bepaald merk. Mag ik je producten sturen?

Natuurlijk, check de Samenwerken pagina. Let wel: ik garandeer geen (positieve) review. Ik krijg erg veel spullen opgestuurd dus ik maak een selectie van de dingen die daadwerkelijk op Cynthia.nl terugkomen, en soms is dat ook wel eens negatief.

Ik wil graag adverteren op je site. Kan dat?

Zeker! Daarvoor kan je even contact op nemen met Laurens van Blogmij. Je kan hem mailen (laurens@blogmij.nl) en bellen (020 754 2954).

Mijn vraag staat hier niet bij. Mag ik je mailen?

Natuurlijk! Kijk op de contact pagina.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.