Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Video: Blauwe smokey eyes how to

Ik heb een nieuwe camera gekocht! Na maanden kijken welke ik nou goed vond en wilde hebben, heb ik de knoop doorgehakt. Klik dus op ‘720p’ bij de kwaliteit rechts, dan ziet het er echt veel mooier uit! Yay eindelijk goede kwaliteit video’s op MissLipgloss, dat werd tijd!! 😀

Ik ben er ongelooflijk blij mee, en heb helemaal zin om nu met regelmaat video’s online te zetten. Dat deed ik niet zo vaak omdat ik baalde van de kwaliteit, de kleuren, je zag het nooit zo goed. En nu wel! Misschien komt er op den duur ook wel een vaste ‘video-dag’ waarop een filmpje online komt, maar ik ga er eerst gewoon lekker mee spelen en kijken hoe het gaat. Met deze video ben ik een complete dag bezig geweest omdat ik alles moest uitvogelen, maar dat gaat in het vervolg zeker makkelijker omdat ik alles nu wel ongeveer weet.

Voor de geïnteresseerden, het is een Panasonic SD900 geworden 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.