Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 120 palette
  • eBay
  • geshopt
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

120 Pro Palette

Vorige week keeg ik mijn 120 Pro Palette binnen die ik op eBay had besteld! Yay! Hij kostte €17 inclusief verzendkosten (klik hier voor de link). Ik heb hem van de verkoper Impressive_Gems, een betrouwbare verkoper met 98,9% positieve feedback. Hij verzend snel en communiceert ook snel.

Over het palette: het is dus een oogschaduwpalette met 120 verschillende kleuren. Sommige kleuren zijn helemaal mat, andere kleuren hebben een pearl-glans en weer anderen zijn super-shimmery. Bekijk de foto’s:

Reeeeal eye candy!

Onderstaande swatches zijn droog gemaakt en zonder basis.

Ik ben echt helemaal dol op mijn 120 palette! Ten eerste zijn het gewoon heel veel kleuren. En gewoon van alle kleuren heel veel tinten, perfect voor smokey eyes enzo! Het is wel een misverstand dat, wanneer je zo’n palette hebt, je ineens alle kleuren hebt die er bestaan. De kleuren zijn vrij basic en ik merk soms wanneer ik hem gebruik, dat ik echt een kleur mis. Bijvoorbeeld een hele donkere tint van een bepaalde kleur.

Oké, ten tweede zijn de kleuren echt heel erg goed gepigmenteerd. Je zou het niet denken (ik bedoel, check. De. Prijs.), maar er komt ongelooflijk veel kleur vanaf. De kleur in de pan is de kleur op je ooglid.

Minpuntjes zijn dat de shimmer kleuren snel brokkelen en de pans zijn vrij klein. Ik gebruik een kleur vaak als highlighter en dan merk je dat ‘ie heel snel opgaat. Maar de mattes en pearls zijn heel ‘vast’ en ik bedoel, je gebruikt noooit alle 120 kleuren op.

Ik heb zelf al heel veel gespeeld met m’n 120 palette, I LOVE it. De voordelen wegen echt op tegen de nadelen en hey, €17 voor 120 kleuren! Dat is €0,14 per kleur! Dit palette is echt een geweldig begin (of uitbreiding) van een stash en perfect als cadeautje. Get it on eBay 🙂

Ohja, expect een aantal FOTD’s en EOTD’s in de toekomst met dit palette!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.