Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eBay
  • neutral palette
  • Test
Een MissLipgloss artikel

28 Neutrals Palette

Zoals ik jullie al had verteld, kreeg ik laatst mijn 28 Neutrals Palette binnen van eBay verkoper abestlife. Hij kostte $9,99 + $12 verzendkosten, in totaal dus $22, dat is €16,60. Super goedkoop, voor één pan oogschaduw betaal je dus 60 eurocent! Grappig toch?

Klik op ‘lees meer’ voor swatches en wat ik van het palette vind.

Ik wou nu weer een lijstje van pro’s en cons gaan maken, maar ik kan serieus geen cons bedenken! Het is goedkoop, de kleuren zijn super gepigmenteerd, de oogschaduw is lekker ‘vast’ en brokkelt niet snel, er zitten veel verschillende soorten in (shimmer, matte, sparkle)… Het is echt een super palette met meteen alle bruine kleuren die je nodig hebt. Enige nadeel is dat er geen ‘aparte’ kleuren inzitten (als in bruin met zilveren glitter of met een blauwe glans erdoor), het is een vrij basic palette, maar dat wist ik voordat ik hem kocht. Als je zulke aparte dingen wilt, moet je gewoon MAC oogschaduws kopen 🙂

Er is trouwens heel veel vraag naar ‘het artikel waarin ik de 88 palette ga swatchen’, maar dat artikel komt niet 🙂 Ik ga hem niet swatchen, omdat op zóveel beautyblogs de 88 palette al is geswatched. Google gewoon even op ’88 palette swatches’ en hoppa! Wel komt er binnenkort een filmpje waarin ik de 88 palette vergelijk met de 120 pro palette.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.