Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2B
  • budget
  • goedkoop
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

2B Nail Polish review

Na de eyeliners van 2B ben ik ook enthousiast over de nagellakjes! Ten eerste zijn ze heel goedkoop. De kleine flesjes (5,5 ml) kosten €2,95 en de grote flesjes (7 ml) €3,95. Voor de prijs hoef je het dus zeker niet te laten, en juist daarom was ik heel benieuwd naar de kwaliteit.

Ik vind dat de nagellakjes erg goed smeerbaar zijn. Ze zijn dun, maar niet te dun. De kleur ziet er met twee laagjes perfect dekkend uit. Ook de houdbaarheid is prima, twee dagen blijft hij bij mij wel zitten. Twee dagen is trouwens sowieso een max bij mij. Als er één stukje uit mijn nagellak is, haal ik alles er af. Als ik iets onverzorgd vind is het wel half afgebladderde nagellak, yugh!


De zwarte en lichtroze staan niet op de foto. Deze zijn beiden net zo dekkend als deze lakjes!

De kleurtjes vind ik trouwens superleuk, vooral de roze, groene en oranje. Absolute aanraders dus, deze goedkope 2B lakjes! 2B is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.