Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
Een MissLipgloss artikel

80s Purple

Eindelijk, eindelijk heb ik een leuke Amerikaanse webshop gevonden die voor niet al te veel geld naar Nederland verzendt. Eindelijk! Vaak belandde ik op geweldige webshops, gooide ik alles in mijn cart wat ik leuk vond, en dan bleek dat ik zo’n 50 euro aan verzendkosten moest betalen. Tja. Dan gaat de lol er snel van af. Ik heb het over 80’s purple. Ze verkopen merrkleding als Havaianas, ClawMoney, Harajuku Lovers, Paul Frank, Converse, Junk Food, Disney Couture, Boxfresh… Het voordeel is dat de dollarkoers laag is op het moment, dus alle merken die in Nederland te koop zijn, zijn bij 80’s purple een tikje goedkoper! Nadeel zijn dan de verzendkosten, maar die vallen dus reuze mee (als ik bijvoorbeeld een paar Havaianas, een tas en een jurk in mijn shoppingbag heb, kost verzenden $12, wat €7,75 is). En nog een groter voordeel: je hoeft geen creditcard te hebben om te betalen, ze accepteren namelijk PayPal!

Een aantal erg fijne dingetjes van 80’s purple (prijzen zijn in euro’s!):

De helft van wat het hier in Nederland kost!

Meer dan €40 verschil met de prijs hier…

Dus was je al van plan om bijvoorbeeld een Wayfarer of een paar Havaianas te kopen? Zelfs met verzendkosten erbij ben je al stukken goedkoper uit. Ik zeg: go go go naar 80spurple!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.