Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anastasia
  • oogschaduw
  • palet
  • palette
Een MissLipgloss artikel

Anastasia Eye Color Quad

Anastasia kennen we vooral van de wenkbrauwproducten en de Brow Treatments. Maar Anastasia is veel meer dan dat, ze hebben namelijk ook veel andere soorten make-up. Mascara’s, blushes, oogschaduws, highlighters… Anastasia is echt een volwaardig cosmeticamerk. Ik ben zelf echt fan van de wenkbrauwproducten en was wel heel erg benieuwd of de Eye Color Quads ook van zulke goede kwaliteit zijn… Ik heb ze in Autumn Jasper en Sea Jasper.

In het palet zitten vier oogschaduwkleuren. Twee met een satin finish, een matte en een met mini glitter erin. Op de achterkant staat een handige handleiding hoe je de kleuren kan gebruiken. Super voor vrouwen die zo’n paletje in huis halen en toch niet precies weten wat ze er mee moeten doen. Natuurlijk is het dan alsnog oefenen geblazen, maar je weet in ieder geval welke kleur je waar moet doen. In het doosje zit ook een kwastje van dierenhaar, maar ik vind hem zelf te hard en borstelig. Ik gebruik dus gewoon mijn eigen kwasten.

De vier kleuren in het palet zijn erg mooi en goed gekozen. Ze zijn alle vier lekker natuurlijk en heel goed voor overdag. Maar als je wat meer met de donkerste kleur werkt, ook perfect voor ’s avonds. De oogschaduws zijn groot en geven onwijs veel kleur af. Op de foto hieronder zijn ze droog aangebracht op een basis.

Vaak als ik zo’n paletje heb, gebruik ik maar één kleur of combineer ik er twee. Maar ik vind deze vier kleuren zo mooi bij elkaar passen dat ik ze eigenlijk altijd in combinatie gebruik. De tinten zijn gewoon perfect en de kwaliteit is echt heel erg goed.

Ook het doosje is erg mooi, hij is helemaal ‘spiegelend’ en glanzend. Het paletje is helemaal plat zodat je hem makkelijk kan opbergen en meenemen. Sinds ik dit palet heb, is hij echt mijn favoriet in mijn make-up collectie. Elke keer pak ik deze weer, omdat hij zo goed bruikbaar is en zo goed van kwaliteit is. Als je moet kiezen uit een van de vier kleuren van de paletjes, neem deze! Je kan hem echt elke dag gebruiken, zowel overdag als ’s avonds.

De Anastasia Brow Quad kost $38, dat is €26,64. Het is een wat hogere prijs, maar als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt is het absoluut het geld waard. De Anastasia producten kan je online kopen in de Anastasia webshop, waar de verzendkosten helaas vrij hoog zijn, $35. Anastasia kan je ook kopen bij verschillende Douglas filialen in Nederland.

Binnenkort mijn review over het Sea Jasper palet én filmpjes met hoe je die en dit palet kan gebruiken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.