Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MAC
Een MissLipgloss artikel

Apple MacBook

Ik wou wachten met dit stuk totdat ik hem echt in huis had, maar ik móet mijn excitement even met jullie delen! Ik heb vorige week namelijk een Apple MacBook besteld!!!


Ik wil al héél lang een MacBook, zeker nu steeds meer mensen om mij heen er een hebben. Telkens als ik op een MacBook van een vriendin zat te werken, werd ik helemaal verliefd! Hij werkt zó fijn en alles is zo mooi vormgegeven. Het leuke is dat mensen die een Mac hebben zelf helemaal fan zijn van Mac, ik hoorde telkens super positieve verhalen over MacBooks, dat ze zo supersnel zijn, dat ze onwijs lang mee gaan, dat het systeem heerlijk werkt, et cetera et cetera. Na héél lang nadenken en research doen, heb ik de knoop doorgehakt en heb ik een MacBook besteld! Een 13 inch van polycarbonaat met 4GB ram geheugen ipv 2GB (hij kan dan meer toepassingen tegelijk aan en is sneller). Ik kan echt niet wachten tot ik hem heb!
Weet zeker dat het een goede koop is, aangezien ik op normale dagen 3 tot 5 uur achter mijn laptopje zit…

En heb op eBay zo’n crystal case als hierboven op de foto gekocht, een roze! Love it, kan niet wachten om hem er op te doen. Heb ook een roze hoes voor als ik hem meeneem en een siliconen cover voor over de toetsen. Heb er ook een Mighty Mouse bij besteld, een draadloze. Ohja, als je ook zo’n case wilt van eBay, moet je op eBay even zoeken op ‘crystal case macbook’.

Is het geen snoepje zo met die roze hoes? Echt eyecandy, haha! Een MacBook heb je trouwens vanaf €999, mijne is iets duurder omdat ik meer ram geheugen heb.

Wanneer ik hem in huis heb laat ik jullie real-life pictures zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.