Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • face of the day
 • fotd
 • MAC
Een MissLipgloss artikel

Aquablauwe face of the day

Na mijn laatste blauwe face of the day kreeg ik helemaal zin om meer felle kleurtjes te gebruiken! Het staat best wel goed en de kleuren uit het 120 palette zijn zo mooi om te gebruiken voor deze looks. Ik kreeg ook zoveel leuke reacties op die face of the day, terwijl ik er zelf juist een beetje over twijfelde. Echt heel erg leuk. Moet zeggen dat ik het nog wel eng vind om kleuren als roze en oranje te gebruiken… Verwacht binnenkort wel een look met die kleuren, moet het toch maar eens doen!


Producten gebruikt

Gezicht

 • Clinique Redness Solutions Protective Base SPF 15
 • Maybelline Pure Mineral Concealer in Nude Beige
 • MAC Studio Sculpt foundation
 • MAC Prep + Prime Transparent Finshing Powder
 • MAC Bronzing Powder in Solar Riche
 • MAC Hello Kitty Tippy blush

Ogen

 • Jelly Pong Pong Nude  And Improved in Naked
 • Essence oogschaduw in Woodstock (uit de Summer of Love collectie)
 • Oogschaduw uit het 120 palette, een aquablauw die ik in de buitenste ooghoeken heb gebruikt
 • Bourjois Liner Effet mascara

Lippen

 • MAC Nymphette Lipglass
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.