Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ask me anything
  • privΓ©
Een MissLipgloss artikel

Ask Me Anything # 3

Wieeej, weer een nieuwe Ask Me Anything. Hieronder weer de antwoorden op jullie vragen! Als jullie nieuwe vragen hebben, zet ze maar bij de comments. Volgens mij weten jullie al heel veel van me, dus ik ben benieuwd of jullie nog nieuwe dingen kunnen verzinnen, haha.
Ik ga trouwens geen aparte blog bijhouden ‘prive’. Af en toe zullen er van dit soort off-topic posts komen, volgens mij vinden jullie dat ook gewoon heel leuk. En ik zelf ook!

Wil je na je opleiding bij een krant, tijdschrift, tv of radio? En waar? Ohja en wanneer wist jij dat jij de opleiding Journalistiek wilde doen?

Ik weet het nog niet, ik denk bij een tijdschrift, want ik ben echt dol op schrijven. Maar televisie trekt me ook heel erg… Ik heb nog een paar jaar om het uit te vogelen, gelukkig πŸ™‚ En ik wist dat tijdens mijn laatste jaar van het VWO. Ik vroeg mezelf af wat ik leuk vond, en dat was schrijven. Journalistiek is dan wel een logische vervolgstap.

Wil je later kinderen?

Jep!

Ben je ergens allergisch aan?

Nee, niet dat ik weet.

Welke schoenmaat heb je?

37/38!

Met hoeveel jaar begon je make up te dragen?

Ehhm… Op de basisschool vond ik het altijd al leuk en liep ik met lipglossjes enzo, maar op de middelbare begon ik het pas echt interessant te vinden. Ik denk ongeveer in de tweede van de middelbare, toen was ik veertien.

Ben je eigenlijk van plan om je hele leven met deze site door te gaan? Zo nee, stop je er dan een keer mee, of draag je de site aan iemand over?

Mijn hele leven niet, denk ik. Ooit zal ik er mee stoppen, misschien als het ooit doodbloedt of als ik er echt geen zin meer in heb. Al kan ik me dat allebei niet voorstellen πŸ™‚ Stel dat ik er mee stop, dan ga ik hem niet aan iemand overdragen. Dan is het gewoon einde MissLipgloss. M’n site is een beetje mijn kindje!

Noem 1 favoriet cheap merk en 1 favoriet high-end merk.

Makkelijk: Wet ’n Wild en MAC!

Heb je weleens een vriend gehad?

Ja hoor, meerdere keren.

Ga je nog blond?

Ik twijfel nog steeds….. Ik heb steeds meer de neiging om het weer zelf zwart te verven, ik vind dat ook zo gaaf staan. Maar blond is ook wel weer een uitdaging om te doen! Dus ik weet het eerlijk gezegd nog steeds niet.

Welke stijlen heb je allemaal gehad? (van kleding,haar en make-up)

Toen ik m’n haar lang had, droeg ik het altijd heel simpel los of in een staart. Ik heb alle kleuren van de regenboog in mijn haar gehad en qua kleding ben ik ooit een skatertje geweest. Jep, oversized broeken en skateschoenen. Haha! Gelukkig is dat nu voorbij.

Welke tijdschriften lees je?

Heel erg veel. Yes, Viva, ELLE, Cosmo, Cosmogirl, Psychologie Magazine, Quest, Linda, Vriendin, Donald Duck, Jackie, JAN, Happinez, Flow, Savvy…. en ga zo maar door.

Speel jij een instrument?

Ja, ik speel gitaar!

Koop je weleens een product, wat je eigenlijk niet zo nodig wil hebben, maar het koopt om te reviewen op de site? Of betrap je jezelf er weleens op dat je je site als excuus gebruikt iets nieuws te kopen, om het bijv. daarvoor te reviewen?

Dat eerste niet, dat tweede wel. Als ik twijfel bij een aankoop, koop ik het vaak toch omdat ik weet dat ik er dan weer een leuk stuk over kan schrijven. Handig… πŸ˜‰

Rook je?

Nee, en ik vind het ook heel vies om te doen, haha. Als andere mensen roken, heb ik er geen last van, hoor.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.