Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • barry m
  • color club
  • nagellak
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Barry M ft. Color Club

Daglicht

Flits

De grijze kleur is Barry M grey en de roze is Color Club in Pink Lust. Pink Lust is een neon roze kleur, echt meer ‘knal’ bestaat niet. Het zijn allebei cream lakjes, dus geen shimmer erin, supermooi. Ik heb over de lakjes heen Seche Vite topcoat.

Het viel me wel op dat deze lakjes onwijs snel gingen chippen! Heel gek, want een ander lakje dat ik van Barry M hebt chipt helemaal niet zo snel… Misschien te dik aangebracht? Pink Lust chipt ook snel, die heb ik nu drie keer opgehad en elke keer moest ik hem er na een dag al afhalen omdat ik teveel chips had. Ik word daar echt gek van, dan moet ik het er af halen. Ik haat onverzorgde nagels 🙂 Wel heel jammer, want ik vind Pink Lust echt geweldig. De perfecte neonroze kleur! En ik ben blij dat ik korte nagels heb, want ik vind zo’n kleur op lange nagels snel een beetje trashy. Dat vind ik sowieso al gauw met aparte kleurtjes, dat ze mooier staan op korte nagels.

Ik vond deze combi trouwens wel een keer leuk, ik ben echt dol op felle kleuren op mijn nagels, maar vind grijs ook erg mooi. Met elkaar gecombineerd vind ik ze wel erg leuk!

Barry M lakje komt van Alicejohavesentials, Color Club lakje komt van eBay.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.