Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • barry m
  • nagellak
  • swatch
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Barry M Nail Paint – Pink

Bovenste foto is zonder flits, onderste met flits. Ik haat mijn megakorte nagels, ze breken allemaal af de laatste tijd, grr.

Mijn eerste Barry M nagellakje: 302 pink! Op internet had ik er al veel over gelezen, dus ik vond het toch maar eens tijd om het zelf te testen. De kleur vind ik ten eerste erg mooi, ik houd van roze nagellak! Ik heb twee laagjes op met een basecoat en topcoat. De kleur dekt onwijs goed, twee laagjes is echt perfect en dan is de lak helemaal dekkend.

Hij chipt bij mij vrij snel, na een dag zitten er al hele kleine chipjes in bij de randjes. Let wel: mini mini mini chipjes, haha. Als je er verder niet aanzit, zie je het niet. Na drie dagen is ‘ie echt niet mooi meer en moet ik hem er af halen. Drie dagen is bij mij sowieso een max qua nagellak. Dan ben ik de kleur ook zat en wil ik iets anders, haha!

Ik ben tevreden over de Barry M nagellak, wil zeker meer! Ik heb nog twee andere kleuren, grijs en paars, die laat ik komende tijd nog zien. Ik heb de lakjes van Alicejohavesentials, daar kosten ze €3,99. Absoluut niet duur!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.