Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Cynthia’s lievelingskleding

Emmy deelde laatst haar lievelingskleding, nu ben ik aan de beurt! Ik deel met je welke kledingstukken ik het meeste draag en natuurlijk waar ze vandaan komen.

Leestijd

Alle kleding in deze blogpost heb ik zelf gekocht.

Levi's Mile High Super Skinny zwarte jeans & H&M Jeans

Op dit moment heb ik twee paar favoriete jeans: mijn Levi’s Mile High Super Skinny jeans in het zwart en een blauwe H&M jeans. Op het label in de H&M jeans staat ‘Skinny ankle high Waist CN 170/78A’, maar ik kan hem in de webshop zo niet vinden.

Die zwarte Levi’s draag ik al jaren en blijf ik telkens opnieuw kopen. Het is voor mij het perfecte model zwarte skinny jeans en hij zit ook nog eens mega lekker.

Geruit jasje van Ichi en ecru jasje van Zara

Twee jasjes die ik veel draag, nu ook steeds vaker als ‘jas’ voor buiten, maar vooral nog binnen als net jasje. Het ecru jasje is wat dikker en die is van Zara, ook een beetje oversized. Het geruite jasje is van Ichi en die draag ik echt heel veel.

Gestreepte Zara top

Deze kocht ik vorig jaar en inmiddels liggen vier identieke in de kast. Ik houd gewoon van streepjes en dit is een fijn modelletje.

4 x jas

Mijn favoriete jassen:

  • mijn beige Modström mantel
  • mijn Burberry trenchcoat
  • mijn donkerblauwe x mantel
  • mijn Loavies teddy jas

Deze jassen wissel ik af en ik vind ze stuk voor stuk geweldig. Die van Loavies heb ik dit jaar gekocht, de andere jassen heb ik al jaren. Mooie kwaliteit dus ze blijven prachtig.

Sweater van Primark

Ik heb niet veel kleding van Primark, maar deze trui kocht ik jaren geleden en draag ik nog steeds heel veel.

Blouse van Loavies

Deze Loavies blouse was echt een schot in de roos. Ik draag hem regelmatig!

Jurken: van Ichi en Ambika

Ik draag niet zo vaak een jurk (omdat ik een jurk vaak draag met een speciale gelegenheid en die zijn er nu eenmaal niet echt nu), maar de jurken die ik draag zijn van Ichi (de paarse) en van Ambika (die met panterprint).

Oversized geruite blouse van Levi's

Deze oversized blouse heb ik al een hele poos, maar draag ik de laatste tijd weer steeds vaker. Lekker kledingstuk als het te warm is voor een trui of vest, maar te koud voor alleen een t-shirt. Volgens mij is deze uit de collectie.

Schoenen, tassen en accessoires vallen natuurlijk niet onder kleding, maar items die je veel ziet op deze foto’s:

  • Gucci loafers
  • Celine trio bag
  • Sieraden van Hey Harper
  • Zonnebrillen van Quay

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.