Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De schaar erin

Al een paar maanden geleden had ik foto’s opgeslagen van een bobkapsel, en de afgelopen keer bij de kapper had ik er echt zin in: een stuk eraf. Zo kort heb ik het in jaren niet gehad, en al vind ik het enorm wennen, ik ben er zo blij mee!

Leestijd

Al een tijdje geleden nam ik afscheid van mijn rode haar. Ik was wel klaar voor wat anders en ik ging voor een soort bruin-blonde ombre look met hier en daar wat subtiele highlights. Het was meteen ‘goed’: de kleur past bij me en ik heb de rode kleur (nog) niet gemist.

Toen het een paar maanden geleden geverfd werd, wilde ik eigenlijk meteen de schaar erin maar ik besloot eerst eventjes te wennen aan de nieuwe kleur. En nu was ik er dus wel echt klaar voor: korter!

[De foto links maakte ik voor het geverfd, gewassen en gestyled werd, hierna ging er nog heel iets van de lengte af. De foto rechts is na wassen en stylen]

Het is echt wennen, dat ik geen haar meer over mijn schouders heb hangen en dat ik het niet meer in een ‘lange’ staart kan doen. Maar ik ben er zo blij mee! Het is fris, licht, er zit enorm veel volume in omdat het veel minder zwaar is. Daarnaast is het fijn dat de punten eraf zijn gezien die wel echt heel dood en gespleten waren door het ontkleuren.

Dus weer eventjes wat anders, en ik ben er heel blij mee! Ik ga trouwens altijd naar Föhn in Zwolle.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.