Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Een rondje langs al mijn schoenen

Onlangs deed ik een rondje langs al mijn tassen terwijl ik ze netjes opruimde, nu doe ik hetzelfde bij mijn schoenen! Ik loop ze allemaal even langs, en zet ze weer netjes in de kast. Kijk je met me mee?

Leestijd

Ik heb een hele grote inbouwkast op de overloop waar ik al mijn schoenen in heb staan. Heel erg fijn dat het niet in mijn gewone kast hoeft, en dat ze zo lekker uit het zicht zijn. Wat je op de foto ziet is al ‘opgeruimd’. Netter dan dit krijg ik het er niet in, tenzij ik stellages zou aanschaffen o.i.d. Ik heb er ook best wat tussen staan waar ik bijna nooit op loop, of die niet meer zo hip zijn en zelfs ook wel wat die me te klein zijn geworden sinds mijn Hallux Valgus erger is geworden (teen trekt scheef door spieren in de voet, a.k.a. mijn Tjernobyl poot). Het grootste gedeelte heb ik echter wel af en toe aan, en een klein gedeelte echt heel erg vaak. Ik loop ze allemaal weer even langs, ik heb foto’s gemaakt voor een spiegel zodat je op één foto twee hoeken van de schoenen ziet.

Nog een totaal foto, maar dan iets meer van bovenaf. De helemaal bovenste rij zijn gedeeltelijk niet voorbij gekomen, dit zijn schoenen die ik écht niet meer aan heb. Bijvoorbeeld ook roze vintage cowboy laarzen die me te klein zijn. Echter vind ik ze zo tof omdat ze zo oud zijn dat ik ze echt niet weg doe.
Daaronder heb ik de gehakte sandaaltjes allemaal achter elkaar gezet omdat ik alleen bij de voorste rij kom, dus als ik het niet zo neer zet, zie ik niet wat er achter in op die plank staat. Helemaal daar achter heb ik nog wat schoenen neergezet die ik echt heel erg weinig draag en dus niet mis op die andere plank.
Daaronder de laarsjes en slippers, ook bij de slippers zijn er wel wat dingen niet voorbij gekomen maar dat was dan ook echt niet de moeite waard. Ik bewaar een aantal sandaaltjes omdat je soms net even een bepaalde kleur nodig hebt o.i.d. en dan kan ik die er bij pakken.
Dan daaronder de sneakers, waarvan sommige op elkaar gestapeld zijn omdat het anders gewoon niet past haha.
Daaronder is nog een plank, de begane grond van de kast zeg maar, en daar staan Luuk’s schoenen. Ja, 1 verdieping krijgt hij maar haha! Oeps :).

Toen ik deze foto’s maakte ging ik me oprecht druk maken om een ander huis ooit, waar ik deze kast niet heb en ik dus echt een aparte schoenenkast moet gaan aanschaffen.
Hoe doen jullie dat, en welke schoenen van mijn ‘collectie’ vind je het leukst?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)