Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Laatste info I Love Beauty

Morgen is het zover, dan is I Love Beauty! Komende zaterdag en zondag staat de Jaarbeurs in Utrecht weer vol met beauty, fashion en lifestyle. In deze blog vind je de complete exposantenlijst en de plattegrond. Kijk dus snel waar jouw favoriete merk of beautybedrijf staat!

Leestijd

Het complete programma is bekend, zo staat op het hoofdpodium in de Main Area Fred van Leer met een presentatie over wat je als vrouw toch echt in je kledingkast moet hebben.  Er zijn demonstraties van GreatBeautyBar.NL en Cosmo Hairstyling en een super interessante masterclass van Kim ter Stege. Uiteraard ben ik ook met een Q&A , dus wees er dan zeker bij. Ik sta er om 15.20 uur op beide dagen.

Natuurlijk wordt er veel geshopt tijdens I Love Beauty, maar je kan ook je kennis en vaardigheden op het gebied van beauty, hair en lifestyle op doen tijdens één van de vele workshops. Zo hebben Zarqa, NYX Cosmetics en Estée Lauder hun eigen workshopruimte. En zijn er daarnaast nog eens drie workshops gevuld met workshops van o.a. Anastasia, Sleek MakeUp, BeautyLash en Pink Pewter. Of ga een yoga of thee workshop doen, leer vlechten met Prinsessenhaartjes of krijg de nodige haartips van Loepsie.

Hieronder vind je het complete programma.

Vergeet ook zeker niet even langs de Huiskamer te gaan. Hier vind je jouw favoriete beauty- of lifestyle vlogster en kun je aan haar al jouw tips en tricks vragen. Daarnaast is er op zaterdag een zangoptreden van Babet en op zondag zal Pamela Kroes enkele prachtige nummers te gehore brengen. En dat is nog niet alles, want Fred van Leer kun je hier ook nog ontmoeten en ik zelf ben er om 12.15 uur, dus misschien zien we elkaar dan!

En de Huiskamer is super gaaf ingericht door Teleukhout Event Design, dus het is er heel gezellig.

Hieronder vind je het complete programma van de Huiskamer.

Ook aan de innerlijke beauty hebben gedacht, want op I Love Beauty vind je niet één, maar twee grote food-area’s, waaronder Happy Food met foodtrucks!

Bij deze gezellige foodtrucks kun je heel wat lekkers krijgen, zoals pancakes, verse soepen en salades, en Italiaans ijs. En ook SjokoBerry staat hier weer met hun heerlijke chocoladefonteien. Dat wordt superlekker! 

Vergeet tijdens al deze beauty-drukte niet jouw gratis goodiebag van Treets Traditions op te halen (zolang de voorraad strekt) of nog even met je vriendin, moeder of zus op de foto te gaan in onze eigen photobooth. Kortom, het is eigenlijk allemaal te veel om op te noemen, dus je moet je zelf allemaal maar komen beleven!

Nog geen ticket? Wees gerust, er zijn nog tickets en deze kun je kopen op www.ilovebeautyevent.nl

En als je online jouw ticket koopt, dan krijg je ook nog eens een gratis Dagje Wellnes bij de Zwaluwhoeve cadeau!

Ik zie je dan hopelijk 18 of 19 maart bij I Love Beauty! Het lijkt me erg leuk je dan te ontmoeten. Op beide dagen ben ik voor een meet & greet moment in de Huiskamer, dus dan kunnen we even op de foto of gewoon een praatje maken. Vind ik heel leuk! Tot komend weekend! 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.