Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn favoriete sieraden

Ik droeg nooit sieraden. Alleen een ring en verder helemaal niks, ik had er niks mee, vond het snel ’truttig’ bij mezelf staan. Sinds een tijdje ben ik echt helemaal om en vind ik het heerlijk mezelf te behangen met allerlei sieraden. Ik krijg veel vragen over de sieraden die ik draag, dus ik deel graag mijn favorieten met je.

Leestijd

Oorbellen

Tijdenlang droeg ik geen oorbellen, of heel soms kleine knopjes. Ik vond het nooit leuk staan of zo, ik vond het snel ’truttig’ of te meisjesachtig. Oorbellen waren gewoon niet mijn ding. Tot ik een tijdje geleden tóch eens oorbellen kocht en ik ontdekte dat ik het tóch leuk vond. En toen ging ik ook steeds wat grotere oorbellen dragen. Zo grappig hoe ik het eerst maar niks vond en nu elke dag oorbellen draag!

Deze goudkleurige oorbellen zijn van roestvrij staal van het merk Hey Harper. Ik had via een Facebook advertentie wat sieraden bij ze gekocht en later benaderden ze mij voor een samenwerking, zo leuk. Sowieso vind ik hun sieraden mooi: eenvoudig en simpel. Maar ook is het een voordeel dat je met hun sieraden alles kan doen zonder dat ze beschadigen of kleur verliezen. Zwemmen, douchen, parfum sprayen, sporten… Maakt allemaal niet uit, de sieraden behouden hun kleur. Top is dat, want niks is meer zonde dan een favoriet sieraad hebben dat na een tijdje minder mooi wordt. Grote oorringen doe ik voor het slapen en sporten wel uit, maar kettingen en kleinere oorbellen houd ik gewoon in.

Dit zijn de Large Hoop Earrings (€25,99). Ze zijn stevig, maar niet te zwaar en zitten comfortabel.

Deze oorbellen zijn ook van Hey Harper, de Lucy Hoop Earrings (€27,99).

Met deze oorbellen begon mijn oorbellenliefde weer: van A Brend, een Nederlands merk. De combinatie van deze twee oorbellen vind ik leuk: een ‘streepje’ op mijn oor en de andere hangt eronder. Het leuke van de linker oorbellen vind ik dat ze echt ‘om’ mijn oorlel (haha, wat is dat toch een stom woord) heen gaan. De hanger heet de Dyre S (€19,95), de oorsteker die om de oorlel heen gaat is de Roqi (€22,95).

A Brend heeft zowel zilveren, gold plated als gouden sieraden. Deze zijn gold plated.

Met de kortingscode CYNTHIA25 krijg je 25% korting bij A Brend.

Kettingen

Ik heb inmiddels voor mij de perfecte ‘combinatie’ gevonden van verschillende kettingen die ik elke dag draag. Soms valt er eentje onder mijn t-shirt of top, soms zijn ze allemaal zichtbaar. Ik heb meerdere materialen en merken ‘gemengd’ en ik vind het er leuk uitzien, zonder too much te zijn.

Ik draag de volgende kettingen dagelijks:

 

Ringen & armbanden

Ik draag standaard twee ringen: de eerste is een zilveren ring die handgemaakt is op Terschelling door een goudsmid. Het schelpje is gevonden op het Groene Strand en tot een mal gemaakt. Voor mij dus een sieraad met een herinnering en een verhaal. De ring daarnaast is van A Brend, Ulve (€39,95).

De goudkleurige armband is van Hey Harper, de Crete Bracelet (€27,99) en het armbandje met de steentjes is een Moonstone armband van The Spirit Junkies.

Ik heb nog meer sieraden maar die ik in deze blogpost laat zien, draag ik heel vaak. Een deel van de sieraden heb ik trouwens gekregen, een deel heb ik zelf gekocht. Ik draag ze in ieder geval met heel veel plezier en vind het echt leuk dat ik mijn liefde voor sieraden weer herontdekt heb.

Wat draag jij echt elke dag?

Dit artikel bevat gekregen producten en affiliate links.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.