Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ10

Mijn favoriete sieradenmerken

Ik heb een aantal favoriete sieradenmerken die ik met je wil delen. Deze draag ik het liefst, en als ik daar tussenkijk kan ik me eigenlijk ook nooit inhouden om wat te kopen haha!

Leestijd

My Jewellery

Bij My Jewellery heb je heel veel verschillende sieraden en overigens ook kleding. De sieraden zijn allemaal van roestvrijstaal, waardoor je ze gewoon om kunt houden. De kleur wordt hooguit iets doffer, als je iets echt altijd om hebt zoals een ring bijvoorbeeld. Dat duurt overigens dan wel echt heel lang hoor, dus daar hoef je het niet om te laten.

De sieraden zijn betaalbaar en trendy. Ze hebben altijd heel erg veel keuze, dus ik koop er ook altijd graag cadeautjes voor mensen!

De kleding is er overigens ook erg leuk, net als de tassen 🙂

Tosh

Tosh is een merk uit Duitsland, en ik vond het bij Douglas in de winkel. Later zag ik het in een warenhuis in Duitsland ook eens terug. Op de site van Douglas zie ik het helaas niet dus ik zou mijn ogen open houden in de winkels.

De sieraden van Tosh zijn ook van roestvrijstaal Ên ze zijn gold plated. Hierdoor zijn ze eigenlijk dubbel beschermd en heb je ook een echte goud look aan de sieraden. De pareltjes zijn gekweekte zoetwater parels, dus ook geen plastic. Overigens kun je daar ook juist wel weer wat van vinden.

Ik zie in ieder geval altijd veel leuke dingen als ik voorbij een Tosh schap loop.

Nola Amsterdam

Dit merk heb ik recentelijk ontdekt en I LOVE IT. Ik vind hun collectie echt heel erg mooi, mega trendy maar tegelijkertijd ook vaak heel tijdloos. Voor zover ik weet zijn al hun sieraden ook roestvrijstaal en gold plated. Een goede combinatie waardoor je sieraden altijd om kan houden, maar niet de volle goud prijs betaald. Verre van zelfs, al deze merken die ik noem zijn heel betaalbaar juist.

Isabel Bernard

Van dit merk kreeg ik kleine gouden oorbelletjes van Luuk, en ook een gouden armbandje. Ik vind het merk hele mooie echt gouden sieraden hebben die tijdloos zijn en je echt altijd in/om kunt houden.

Als je mijn stijl sieraden leuk vindt, heb ik een klein inspiratiebordje voor je opgesteld!

Dit artikel bevat een affiliate widget

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)