Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

& Other Stories Radiance Wand + look

Jullie weten, ik ben gek op die J.Lo glow. Ik besteed een groot gedeelte van mijn leven aan het perfectioneren van de ultieme bronzed glowy look. Ik heb nu een ge-wel-dig- product hiervoor ontdekt. Lees maar mee!

Leestijd

Dit is ‘em. Een compacte verpakking met een stick die je omhoog draait. Ik heb hem in de kleur Lueur Nacrée. Er bestaat ook nog een tint die donkerder dan dit is.

Zo op mijn hand vind ik hem al prachtig. Echt een mooie gouden glans, en veel ‘dichter’ en daardoor ‘dewy’ dan een poeder highlighter vaak is. Daar zie je soms meer losse glittertjes, dit is echt glans. Alsof je precies zweet op de goede plekken en perfecte botstructuur hebt. Dát is de glans die we zoeken.

Mijn gezicht met foundation en concealer. Ik poeder niks af.

Ik gebruik niet heel vaak crème producten dus ik pak er een ander ongebruikt palette bij van Pixi, met allerlei blushes die je ook als liptint kan gebruiken. Het is het Pixi creme rouge palette die is gemaakt in samenwerking met Louise Roe dat ik kreeg van een vriendin onlangs.

Heel relaxed om zoveel verschillende kleuren blush in huis te hebben op deze manier. Dat besef ik me pas op het moment dat ik het nu voor het eerst gebruik. Ik gebruik de kleur die ik aanwijs op de derde foto, een mooie tint die een beetje tussen warm en koel inhangt.

Ik smeer als eerst een beetje over mijn lippen, en ga daaroverheen met de Dior lipglow, een kleurloze balm die rozetinten wat omhooghaalt. Deze blijft bij mij mooi lang zitten en zo haal ik het droge gevoel weg van alleen de liptint uit het Pixi palette.

Daarna gebruik ik mijn vingers om het op mijn wangen te verdelen. Aan de ene kant gebruik ik een kwast, en de andere kant mijn vingers. Ik vind het het prettigst om het met een kwast uit te blenden merk ik al wel. Ik gebruik de Real Techniques expert face brush omdat deze gemaakt is voor vloeibare en crème producten. Een kwast met lange haartjes die voor poeder is gemaakt zou niet genoeg kunnen blenden.

Ik zit er wel lekker in, dus ik besluit het ook op mijn ogen te gebruiken. De meeste kleuren zijn me hiervoor te roze dus ik pak de kleur die ik aanwijs, echt een warme perzik tint. Met mijn vingers veeg en dep ik het over mijn bewegend ooglid, en met mijn pink smeer ik ook nog wat onder mijn oog. Het gaat verrassend goed eigenlijk en zó gemakkelijk!

Met wat mascara, wenkbrauwen en wat bronzer over mijn neus en voorhoofd zijn we nu hier beland.

Tijd om de glow aan te brengen!

Ik ga all out. Jukbenen, wenkbrauw, binnenste ooghoek, cupidoboog. Mensen met een puntigere neus pakken dat soms ook nog mee maar bij die aardappel van mij krijg je dan meer een biljartbal effect. Die sla ik dus over danku.

Het product blend heel fijn op de huid. Het is crèmig en het smeert zo weg richting de kant waar jij het wil hebben zitten. Het is ook goed op te bouwen, ik begin met een beetje en breng iets meer aan waar ik het wil.

Ik merk dat het het best werkt als je met je vingers over de stick gaat en het dan op je gezicht dept, ook al zie je mij anders doen op de foto’s. Dan kun je het het best opbouwen!

YES! Dit is toch wat je wil als je zoekt naar een glow?! Ik heb allerlei foto’s gemaakt vanuit verschillende hoeken zodat je zo goed mogelijk kan zien hoe dit het licht vangt. Ik vind het niet onnatuurlijk, ook niet in het echt. Soms krijg je dan zo’n markerachtige witte streep op je gezicht maar hier is de glow echt geweldig en precies wat je wil. Ook wellicht omdat hij wat warmer en dieper van kleur is.

Love love love dit product. Het lijkt me ook geweldig als je geen foundation draagt maar alleen een tint van de zon of zelfbruiner, en dan dit zo een beetje op je jukbenen dept.

Ik ben al vaker verrast door de beautylijn van & Other Stories, zo vind ik hun lipsticks ook heel fijn en vind ik de keuze van geuren in hun bodyproducten altijd héérlijk. Dit is weer een hele fijne toevoeging aan dat rijtje van ontdekkingen, en deze blijf ik dankbaar doorgebruiken.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)