Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits/mode najaar 2018

In de zomer liet ik je zien welke outfits ik veel droeg, ik kreeg een aantal verzoekjes of ik dat nu weer eens wilde doen, maar nu met najaarskleding. Zoals je weet ben ik geen modeblogger en doe ik geen modeshoots, maar ik maak natuurlijk weleens foto’s van mezelf. En dan draag ik altijd wel kleren, op zich. 😉 Ik laat je vandaag zien wat ik dit najaar veel droeg!

Leestijd

Ik zet hierbij dezelfde intro als bij het artikel van deze zomer, want ik wilde gewoon weer precies hetzelfde typen…

Vooropgesteld: ik ben niet echt bezig met mode en trends. Ik draag vooral comfortabele dingen, trek niet vaak hakken aan en als iets niet lekker zit, trek ik het na een uur al uit. Ik shop niet vaak en draag echt heel vaak hetzelfde. Dus zie deze blogpost niet als een soort trendverslag of ‘dit is wat je moet dragen’, het is puur om je een idee te geven wat ik graag draag. Ik heb een wat vol figuur, stevige benen, een buikje en cup E en het is soms even zoeken naar wat ik én mooi vind staan én lekker vind zitten én wat ik betaalbaar vind. Misschien is het een leuke inspiratie voor als je hetzelfde figuur hebt als ik. Het is niks spannends of bijzonders 🙂

Truien. Truien, truien, truien, truien. Ik houd ervan. Het is lekker warm, ze mogen slobberig en groot. Ik heb een hele collectie truien en draag ze allemaal veel. De grijze links bovenin met Popeye erop is mijn favoriet, die is vintage. Midden bovenin is van Vans, mannenmodel. Rechts onderin kocht ik in Berlijn bij Gina Tricot. De groene trui is van Primark, waar ik laatst sinds jaren weer eens naar binnenliep en deze groene trui meenam.

De meeste truien draag ik op een spijkerbroek, waar ik ook nogal wat verschillende van heb omdat ik er zo’n beetje in woon. Mijn favoriet is een zwarte spijkerbroek van Levi’s, de Mile High Super Skinny. Die is lekker stretchy en heeft een hele hoge taille. Een andere favoriet is de ‘Felize Flex’ van Miss Etam, die zie je op een andere foto nog.

Die trenchcoat heb ik ook veel gedragen toen het nog niet zo koud was, ik kocht hem vintage in Berlijn en vind hem heerlijk. Hier zie je op de foto midden boven de jeans van Miss Etam. De jas met legerprint is van C&A en kocht ik afgelopen zomer, ik denk niet dat deze nog in de collectie zit. En natuurlijk mijn grijze Acne sjaal, die draag ik echt 24/7 nu het weer kan. #lekkeravontuurlijk De zonnebril is trouwens van Quay Australia.

Vorige winter kocht ik Dr Martens en toen ik na één keer erop lopen zulke vreselijke blaren had dat ik er na weken nog last van had, trok ik ze niet meer aan. Een paar weken geleden vond ik het welletjes en besloot ik dat ik ze in ging lopen. Nu zitten ze als sloffen, ik vind ze zo heerlijk en ik ben er echt verliefd op geworden. Mijn truc: gewoon telkens kleine stukjes op lopen, blarenpleisters en eventueel het zooltje eruit halen zodat ze iets ruimer zitten. Ik krijg veel vragen hoe ik ze combineer, maar ik doe er niks spannends mee hoor, gewoon onder een spijkerbroek, hoe ik sneakers ook draag.

Verder is mijn favoriete outfit op dagen dat ik niet kan kiezen gewoon alles zwart. Zwarte schoenen, broek, trui, jas, alles. Oké, alleen dan een gele tas, haha. De tas is van Céline en die kocht ik laatst in Maastricht. Op Instagram stories wijdde ik er laatst een heel verhaal aan, het is echt mijn droomtas die ik al jaren op mijn lijstje had staan. Ik ben er nu elke dag superblij mee! De zwarte jas op de bijna rechter foto is trouwens van Minimum, maar die is van vier jaar terug.

Naast mijn Dr Martens nu mijn favoriete schoenen: de roze Nike Air Max en de witte Asics. Als het nu echt echt koud is, draag ik het liefst mijn Dr Martens.

Ik heb ook een aantal vestjes die ik nu veel draag, van de blauwe van HEMA en de luipaardprint van C&A. Ik heb ook wat langere vesten, in grijs en zwart, die ik gewoon op een jeans draag. Rechts nog even een favoriete sjaal, van Zara. Ook van een paar jaar geleden, dus ik denk niet meer te koop.

Ja, zoals ik al zei: ik houd van zwart. De schoenen rechts op de foto zijn ook wel leuk om even te laten zien, ik kocht ze bij een winkeltje in Maastricht in de sale met 50% korting, mazzel! De zwarte tas is de Trio Bag van Céline en kocht ik jaren geleden óók in Maastricht.

Comfort, zachte stoffen, veel budget met hier en daar wat duurdere items, basic en soms wat kleur is wel een beetje mijn stijl in het najaar. In de zomer draag ik veel meer kleur, meer pasteltinten ook, in het najaar ga ik veel meer voor donkere kleuren. Hoe zou jij jouw stijl omschrijven?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.