Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits van de tweede helft van 2021 – deel 2

Onlangs zag je al deel één van alle outfits die ik met een foto vastlegde in de tweede helft van 2021. Vandaag zie je september tot en met december!

Leestijd

Waar ik in het vorige artikel nog best veel linkjes had was dat hier moeilijker omdat alles bijna al weg was. Dat heb ik daarom nu maar collectief niet gedaan.

Ook wil ik uitleggen dat er soms een tekst op een foto staat, dat komt omdat het screenshots zijn van mijn Instagram (@emmystudiomint) waar ik de foto’s onder een highlight bewaar. Daar kun je trouwens nog terug kijken tussen de andere highlights, nog helemaal terug tot in 2018. Als er op een foto staat ‘swipe up’ bijvoorbeeld dan is dat voor dit artikel dus uiteraard niet van toepassing omdat dit alleen op Instagram kan :).

Let’s go!

Dat waren de looks dan alweer. Ik zal even kijken hoe het komend seizoen gaat, of ik na drie maanden wellicht al een artikel doe als ik genoeg foto’s maak :).

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven dan kun je me ook volgen op Instagram via @emmystudiomint waar ik regelmatig wat in mijn story plaats aan outfits of andere dingen!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)