Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits van het afgelopen herfst/winter seizoen 19/20!

Nu ik dit typ is het maart, en dat betekent dat ik zo langzaam het herfst winter seizoen van outfits wel af mag sluiten! Ik heb dit afgelopen seizoen minder gekocht, maar genoeg outfits om te showen!

Leestijd

Ik heb het afgelopen seizoen wat minder nieuw gekocht, ik besefte me dat een mens ook echt genoeg kan hebben en ik wilde ook wat meer focus leggen op sparen. Een seizoen is echter lang haha, dus er komt genoeg nieuws voorbij. Ik probeer fijne items altijd lang en vaak te dragen dus uiteraard zie je ook items terug komen die ik al jaren heb.

Ik schrijf dit artikel midden in de corona quarantaine, dus veel shoppen voor het voorjaar zit er nu ook niet in. Ik heb wel wat dingen online besteld maar ik ben gewoon gek op het ouderwetse winkelen in een winkelstraat met koffie en taart tussendoor en elke winkel in en uit. Ik mis dat! Na de quarantaine is dat het eerste wat ik weer plan.

Als ik een outfit aan heb die het laten zien waard is dan post ik hem op mijn instagram; @emmystudiomint. De foto’s die ik nu laat zien zijn daar dus ook al eens voorbij gekomen. Mocht je het leuk vinden om deze het hele jaar door te zien dan kun je mijn stories in de gaten houden 🙂 De teksten op de foto’s kunnen hierdoor overigens ook een beetje random lijken, maar het sloeg destijds vast ergens op haha.

Zoals jullie inmiddels wel weten is mijn stijl kleurrijk, rijk in pasteltinten, bloemig en girly. Dit seizoen was ik wel echt gek op off-white. Ik vind dit gewoon prachtig staan in combinatie met andere lichte tinten, printjes en kleur. Komend seizoen wil ik denk ik ook wat meer zwart toevoegen, ja WHUT?!, maar als ik een foto zie van mezelf in een simpele zwarte jurk vind ik het ook heel erg mooi staan. We gaan het zien, wat komend seizoen brengt!

Dat waren de looks! Wat vond jij de leukste look van dit seizoen?

Ik kan niet wachten om de fijne zomerjurken uit de kast te trekken, lekker met blote benen. Ik ben nu wel klaar met de truien, panty’s en lange broeken. Een beetje meer huid mag wel!

Happy Spring!

 


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)