Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Urban Decay Naked Illuminated Trio

Review: Naked Illuminated Trio

Highlighter draag ik elke dag: mijn make-up look is niet af zonder. Toen ik voor de eerste keer het nieuwe Urban Decay Naked Illuminated Trio palet zag, werd ik blij. Het ziet eruit als een combinatie van prachtige highlighters voor een goede prijs. Maar ís dat het ook?

Merk
Product
Waar
Urban Decay
Naked Illuminated Trio
ICI Paris
31,60
Koop dit product

Leestijd

Urban Decay Naked Illuminated Trio - eerste indruk

Het Urban Decay Naked Illuminated Trio is een kartonnen (nee!) palet met daarin drie highlighters. Het palet kost €31,60 en bevat 7,5 gram product. Ik zeg meteen ‘nee!’ achter karton omdat ik echt een hekel heb aan kartonnen make-up verpakkingen. Ze gaan snel stuk en ze zijn niet zo geschikt voor heel intensief gebruik, je kan ze niet regelmatig meenemen in een toilettas bijvoorbeeld.

Even over dat karton: dit was al zo toen ik het palet uit het doosje haalde. Nog geen één keer gebruikt en helaas al kapot. Als ik het palet gekocht zou hebben, zou ik er mee teruggaan en dan zou ik ongetwijfeld een nieuwe krijgen. Maar toch: zo kwetsbaar is dat karton dus. Zo jammer!

De binnenkant van het palet! Het ziet er erg mooi uit, ik houd ook van de vormgeving. De spiegel is lekker groot, da’s handig.

De bijgeleverde kwast is kwalitatief heel prima! De haren zijn synthetisch, maar heel zacht. Top om te gebruiken voor de highlighters, niks mis mee.

Urban Decay Naked Illuminated Trio - swatches

Pyrite is een goud-beige kleur met een metallic glans. Hij is best gepigmenteerd en ik vraag me meteen af of dit wel mooi is op mijn jukbeenderen/wangen.

Je ziet hem hier op mijn gezicht. Wat ik al dacht: ik vind hem niet zo mooi. Hij brengt ook wat vlekkerig aan.

Close-up met flits om de glans te laten zien.

Oasis is een bijzondere highlighter! Hij is wit/zilver en heeft een roze glans als je beweegt. Ik vind de textuur wel wat grof.

Oasis is op mijn gezicht vrij grof van textuur.

Dat zie je nog beter op deze close-up met flits. Ik vind het niet zo mooi.

Twilight is roze en wat meer metallic, ook is deze wat fijner qua textuur dan Oasis.

Twilight is wat fijner, maar echt mooi vind ik hem toch ook niet.

Op deze close-up met flits zie je de textuur beter.

Urban Decay Naked Illuminated Trio - conclusie

Ik ben gek op veel producten van Urban Decay, maar ik kan over dit palet gewoon niet echt enthousiast zijn. Zo jammer! Ten eerste vind ik de verpakking echt een ramp. Beautymerken, stop alsjeblieft met die kartonnen verpakkingen! De kleurkeuze vind ik niet zo waanzinnig, vooral Pyrite vind ik niet mooi. Die is denk ik wel mooi bij donkere huidjes.

Als laatste vind ik de structuur van de highlighters gewoon niet zo mooi. Ze zijn vrij grof, je ziet echt glitters op je wangen zitten. Bij een highlighter is juist een subtiele glans mooi, alsof je ‘straalt van binnenuit’. Een kotsopmerking, maar het is wel zo.

Niet de €31,60 waard. Maar ook geen €10 waard, eigenlijk.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.