Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautypartner
  • visagie
  • winnen
  • workshop
Een MissLipgloss artikel

Beautypartner winactie

Afgelopen vrijdag brachten Mascha en ik een bezoekje aan Beautypartner in Rotterdam. Beautypartner is een bedrijf met drie verschillende ‘dimensies’: ze zijn een soort beauty uitzendbureau (als visagist kan je dus door Beautypartner uitgezonden worden), ze doen bridalstyling én ze hebben zelf opleidingen binnen de beautybranche. Zo kan je bijvoorbeeld een visagie opleiding doen, haarstyling, bridalstyling en ga zo maar door. Heel uniek dus! En het bijzondere is dat je na je opleiding bij Beautypartner misschien wel bij hun aan de slag kunt, als zij potentie in jou zien. Beautypartner zend visagisten uit naar merken als Dior, Chanel, MAC, Clinique, Biotherm en nog veel meer andere mooie, luxe merken.

Naast dat ze uniek zijn in wat ze doen, zijn ze ook nog eens heel erg chic! Het pand waar ze in zitten is onwijs mooi ingericht en alle ruimten hebben dezelfde stijl. Ik en Mascha waren helemaal flabbergasted toen we bij Beautypartner kwamen, het is zo ongelooflijk mooi! Het geeft meteen een soort luxegevoel als je daar bent. Het is ook allemaal heel rustig ingericht, waardoor je je meteen heel relaxed en fijn voelt. De mensen bij Beautypartner zijn ook echt ongelooflijk aardig en professioneel.

Toen wij in de trein terug zaten en de folders doorbladerden, wilden we echt allebei meteen beginnen met een visagieopleiding. Wauw, het zag er allemaal zo goed uit! Voor mij zeker iets om te onthouden.

En nu hebben wij een onwijs leuke winactie voor jullie geregeld. Wij verloten namelijk met zijn tweeen een Do It Yourself workshop bij Beautypartner voor tien personen! Wij doen zelf ook mee, dus we mogen acht plekken verloten. De workshop is op 5 juni van ongeveer 15.00u tot 18.00u. Ideale tijd, kunnen we daarna nog met z’n allen even wat drinken in Rotterdam! Als je meedoet, houd er dus rekening mee dat je die dag ook echt kan! De workshop vind plaats in de prachtige praktijkruimte bij Beautypartner:

De Do It Yourself workshop houdt in dat je je eigen make-up meeneemt, zodat je leert hoe je je met je eigen make-up perfect en professioneel kan opmaken. De oprichter en eigenares van Beautypartner, Wendy, gaat de workshop leiden. Het is  belangrijk dat je zelf make-up hebt die je mee kan nemen. Denk aan foundation, concealer, poeder, oogschaduw, mascara, oogpotlood, verschillende soorten oogschaduw… We gaan namelijk een dagmake-up doen en een glamourmake-up!

Wat moet je doen om te winnen: maak een filmpje van maximaal één minuut (echt niet langer) waarin jij vertelt waarom jij zo graag die workshop wilt winnen. We willen heel graag meiden meenemen die zelf ook echt een passie hebben voor make-up en later misschien wel een baan willen in de visagie. Dus als je make-up je niet echt interesseert, heeft het niet zoveel zin om mee te doen. Maar dit is niet alles! Je filmpje neem je op binnen de chique sfeer van Beautypartner. Hoe je dat aanpakt, is all yours. Trek je mooiste galajurk aan, steek je haar mooi op, maak een prachtige galamake-up bij jezelf, wat jij wil! Vertel in het filmpje waarom jij zo graag op 5 juni er bij wil zijn. Trouwens, zet bij de beschrijving een link naar de site van Beautypartner: www.beautypartner.nl.

Je filmpje zet je bij Mascha en mij neer bij de comments (bij allebei!). Zet de link naar het YouTube filmpje in het URL vakje. Je kan meedoen tot en met 31 mei. Op die dag kiezen Mascha en ik de winnaressen. De winnaressen komen met hun filmpje op onze sites te staan en krijgen een mailtje als ze gewonnen hebben.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.