Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • essence
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Beautyshopping

Ik heb een klein beetje geshopt, alleen wat beautydingetjes. En of course ga ik dat even met jullie delen. Alles komt van de Kruidvat, trouwens!Een aantal dingetjes hiervan zijn cadeautjes voor een vriendinnetje. De set met douchespulletjes en bodymilkjes is een cadeau en de Essence oogschaduw (zie verder in deze post).


Essence Hello Tokyo nagellak in Pink Samourai en ?. Op de paarse zit geen stickertje, dus de naam daarvan weet ik niet! Ik weet dat Essence nagellakjes negen van de tien keer vreselijk zijn, maar deze lakjes zijn FIJN! De lak is dun, het kwastje is plat en de kleur is erg dekkend. Bij bovenstaande foto’s heb ik twee laagjes opgedaan. Ik was al lang op zoek naar precies die kleur roze nagellak, en dus gevonden, haha! De lakjes kosten €1,79, had ze met korting (25%). Ben zelf echt weg van deze lakjes, terwijl ik normaal niet eens echt een Essence fan ben. Ik weet niet of ze nog overal verkrijgbaar zijn, het zijn namelijk limited editions uit de Hello Tokyo lijn.

Dit is een cadeautje voor een vriendinnetje, de Hello Tokyo Trio Eyeshadow van Essence. Ik vind dit zo’n leuk paletje! Het idee is natuurlijk hartstikke gejat van L’oréal, maar dat maakt even niet uit. Er zitten drie kleuren oogschaduw in en achterop staat precies hoe je ze moet (kan) aanbrengen. Vind zelf de kleuren erg leuk (er waren nog 3 andere kleurcombinaties) en er zit weliswaar aardig wat pigment in deze oogschaduw! Ik heb ze in de winkel getest en er kwam veel kleur vanaf. Dus wanneer je ze met een nat kwastje aanbrengt, is de kleur nog dieper. Ik kan geen swatches laten zien, ik ga natuurlijk niet het cadeautje van m’n vriendin gebruiken. Kost trouwens €2,99.

 

Je ziet op de bovenste foto ook nog twee lipsmackers, in Fanta strawberry en Fanta orange. Ik ben dol op die zoete smaakjes! Kostten €1,99 per stuk.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.