Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • trend
  • trends
Een MissLipgloss artikel

Beautytrends voorjaar 09

Zijn wij nog druk bezig met shoppen voor de winter, zijn de trends voor aanstaand voorjaar al bekend! En natuurlijk kijk ik, als Miss Lipgloss, vooral naar de beautytrends. Beautytrends zijn leuk om naar te kijken en om inspiratie uit op te doen voor je looks. Ze worden over het algemeen veel minder gevolgd dan fashiontrends, maar sommige beautytrends zie je wel echt in het straatbeeld (wat dachtje van de nude en zwarte/donkere lippen)? En dus voor jou alvast de beauty trends voor komend voorjaar.

Wat zien we vooral?

Healthy, gebronsde gezichtjes

Deze modellen zien er lekker gezond en glowy uit! En hoe komt dat? Door een vleugje bronzer, een flawless huid en veel roze of perzik blusher. Weinig mascara, matte lipjes, ongetemde wenkbrauwen… Natuurlijk en healthy.


Anna Sui

Chloé

Kunst met eyeliner

Vorig seizoen zagen we al overdreven zwarte ogen, en dit seizoen weer. Wel iets minder dramatisch, met mooie naturel make-up verder (blanke huid en roze blusher). Er is oog voor detail, met vooral aparte vormen in de eyeliner.


Miu Miu


Lanvin


Clownesk

Jep, er uit zien als een clowntje is hip! We zien héél erg veel kleur op één gezicht. Felle ogen, felle lippen, felle wangen, een fel voorhoofd (?) en fel haar: het mag. Of mensen op je straat je raar aankijken, is dan weer een ander verhaal.


John Galliano


Louis Vuitton


Blauwe ogen

Niet blauw van een mep van je ex, maar van de prachtige oogschaduw! Maak er mooie smokey eyes van en maak het af met een lijntje vloeibare eyeliner.

Gucci

Karl Lagerfeld


Earthy kleuren

Natuurlijke kleuren mogen op je hele gezicht. Op je ogen, wimpers, wangen, jukbeenderen, lippen… Mooi en kan voor iedere gelegenheid – en het staat iedereen.

Versace

Very, very nude

Nude is al seizoenen lang een hit, maar nu gaat het een stapje verder. Niet alleen de lipjes en ogen zijn zogenaamd ‘naturel’, ook de brauwtjes worden netjes weggewerkt. Een béétje freaky, als je het mij vraagt. Wel gewaagd.

Marc Jacobs


Verder zien we natuurlijk weer de smokey eyes, de donkere matte lippen, accent op meerdere ‘zones’ in het gezicht, weinig glans (dus matte gezicht, matte ogen, matte lippen, matte blusher/bronzer), kleuren als roze/rood op de lippen en blauw op de ogen.

Komend zomer gaat het dus vooral om de natuurlijke, healthy en glowy look. Perfect voor overdag! De look van Anna Sui vind ik echt prachtig, lekker zomers! Daarnaast zijn de blauwe ogen en de zwarte eyeliner erg leuk voor een feestje. Ik vind de trends van komend voorjaar erg toegankelijk, behalve de clowneske trend 😉 Wat vind jij het mooist?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.