Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

BlackUp review: eyeshadow duo’s

De eyeshadow duo’s van BlackUp zijn nieuw in de collectie. De verpakking lijkt echt SUPER erg op de Nyx oogschaduwtrio’s:

Het enige verschil is dat er in de BlackUp versie twee kleuren zitten.


DUO002


DUO005


Links DUO005, rechts DUO002

De oogschaduw heeft superveel pigment en ze hebben allemaal ook een aparte finish. In DUO005 zitten miniscule glittertjes en een soort metallic glans, heel apart. Echt supermooi! DUO002 heeft ook een soort metallic glans en de roze kleur heeft een hele aparte blauwige gloed. Erg mooi! De kleuren zijn in combinatie met elkaar ook super, terwijl je ze zelf helemaal niet zo bij elkaar zou hebben gezocht.

De oogschaduws zijn ook erg goed gepressed en vallen niet uit elkaar als je er met je kwast ingaat.

Andere kleuren die verkrijgbaar zijn:

Ik ben erg enthousiast over de Duo’s van BlackUp, ze zijn wel vrij prijzig. Voor een duo betaal je €25,-, wat ik persoonlijk wel erg duur vindt. De verpakking is niks bijzonders, dus daar zit het hem niet in. Ik moet wel zeggen dat de kwaliteit van de oogschaduws echt super is, maar ik weet niet of ik er wel €25 voor zou neerleggen.

BlackUp is te koop bij Douglas.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.