Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blackup
  • fotd
  • lipstick
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

BlackUp review: lipstick

Ik heb drie lipsticks van BlackUp; RAL13, RAL25 en RAL26. Superstomme namen, het zal vast een afkorting zijn, persoonlijk vind ik creatieve namen leuker. Bourjois en MAC doen dat bijvoorbeeld erg goed.

 

De verpakking van de BlackUp lipsticks:

Een chique zwarte huls met daarop BlackUp in rode letters. En je kan heel handig zien welke kleur het is! De kleur onderaan is echt exact de kleur van de lipstick, heel goed gedaan. Van links naar rechts RAL13, RAL26, RAL25.


RAL26, RAL25


RAL13

Swatches op hand bij daglicht:


Links RAL13, boven RAL25 en onder RAL26. Super gepigmenteerd zoals je ziet!

Lipswatches:


RAL13, RAL26, RAL25. De kleur van RAL13 komt niet goed tot z’n recht!

Full face shots:

RAL 13


RAL26


RAL25

Haha, don’t mind the frizzy hair op de foto’s, had er niks in toen ik de foto’s maakte.

Ik vind de kleuren echt prachtig, vooral RAL13 is echt geweldig! Toen ik hem in de huls zag, vond ik het echt een rare kleur. Maar op m’n lippen is ‘ie zo mooi; een hele aparte paarse kleur met een soort glitter. De glitter maakt hem wel een beetje gritty als je hem opsmeert, dat is een beetje een naar gevoel.
De kleuren hebben echt onwijs veel pigment en blijven erg goed zitten. Ik breng lipstick zelf altijd op met rosebud eronder, en nog bleven ze de hele dag zitten (en ik drink en eet!).
De lipsticks kosten €17,50. Dat is even duur als een MAC lipstick en qua kwaliteit zijn ze echt hetzelfde. Ik denk zelfs dat ik de BlackUp lipsticks nog een tikje fijner vindt; de verpakking is praktischer (je ziet snel welke kleur je hebt) en ik vind de geur lekkerder.

Alle kleuren:

De kleuren die ik heb zijn dus de felste kleuren uit de collectie, de rest is allemaal vrij naturel. Wel bruin allemaal, maar dat is natuurlijk omdat BlackUp oorspronkelijk is voor getinte dames 🙂

BlackUp is te koop bij Douglas.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.