Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Bloopers van mijn favo series

Ik kijk niet heel erg veel tv, maar heb wel een aantal series waar ik helemaal fan van ben. Als ik écht even helemaal dubbel wil liggen ga ik lekker naar de bloopers kijken! Ik hou echt van bloopers: acteurs vallen dan helemaal uit hun rol en ik vind dat zo gewéldig om te zien.

Omdat ik jullie de slappe lach vandaag ook even gun, de leukste bloopers van mijn favoriete series.


Friends


Ik ben echt een absolute Friends fan. Ik heb zelf de box met alle 10 de series en het is zó geweldig. Ik keek eerst nooit naar Friends, begreep niet waarom iedereen het zo leuk vond. Tot ik de dvd’s begon te kijken. Ik kan niet meer zonder Friends. De box kost €126 (bijv. hier, zonder verzendkosten), maar dan heb je dus álle afleveringen die ooit van Friends op tv zijn geweest. I love love love it.
Gooische vrouwen

GS is echt mijn favo Nederlandse tv-serie. Vind het zo jammer dat Willemijn er niet meer in zit én dat dit het laatste seizoen is! Gelukkig heb ik de series op dvd, dus kan ik ze zo vaak kijken als ik wil 🙂 Ik vind het zelf echt een geniale serie, de acteurs zijn geweldig en de verhaallijn is zo bizar dat het supergrappig is. En de bloopers… Nouja, kijk zelf maar :hihi:

Lotte

Lotte keek ik elke dag toen Talpa nog bestond. Op de Talpa site kon je alle afleveringen bekijken en elke dag keek ik er wel een (of meer). Toen stopte Talpa en toen ging de site offline. In de winkels is geen Lotte dvd te koop en op Youtube kan je maar weinig volledige afleveringen vinden. Op internet is wél een dvd te koop met alle afleveringen voor €30, maar daar is de kwaliteit niet zo heel goed van, schijnt. Het is in ieder geval wel superleuk om de bloopers te kijken!

Nou, lekker gelachen? 😉Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.