Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • merk
  • shop
Een MissLipgloss artikel

Boozy shop

Net als ik ben jij vast altijd op zoek naar leuke merken die niet duur zijn en wel goed werken. Maaike runt een shop op internet (www.boozy-shop.nl) met mooie producten voor superlage prijzen! Ze verkoopt producten van het merk Vollare, een merk dat niet in de winkels verkocht wordt, maar alleen online. Je betaalt ongeveer €3,50 voor een oogschaduwpallet, €3 voor een lipgloss en €1,20 voor een oogpotlood.

Ik heb zelf een aantal producten mogen testen! Namelijk de Pearl Dream oogschaduwpallet in 07 en Lipgloss Double in 47 .


Ik vind de Pearl Dream zelf heel erg mooi. Er zitten vier kleurtjes in: donkerbruin, lichtbruin, geel en wit. Je kan ze apart gebruiken, maar ook alle vier in één keer. Er zit niet heel erg veel pigment in de oogschaduw, maar er zit wel veel glans en shimmer in (mooi!). In combinatie met oogschaduwbasis blijft het gewoon de hele dag zitten. Ik heb geprobeerd een foto te maken van mijn oog met de oogschaduw, maar door het licht en de camera komt dat niet helemaal goed tot z’n recht (in het echt zie je de kleuren veel beter). Kost €3,50.

De Lipgloss Double vind ik ook erg mooi. Je moet eerst de kleur aanbrengen, en daarna de transparante gloss er over heen, wat zorgt voor een beetje een silky gloss (niet echt wet-look). Ik heb hier geen foto’s van, ik ga er een andere keer een testpanel-artikel over schrijven. De gloss kost €3,50.

Er zijn trouwens regelmatig acties op de site! Neem dus snel een kijkje op www.boozy-shop.nl . Je kan gewoon betalen via bankoverschrijving, lekker makkelijk dus.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.