Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • nagellak
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Effet Faux Ongles

Nieuw en nu in de winkel gespot: Effet Faux Ongles nagellak van Bourjois! Deze nagellak zorgt voor gladde en perfect gevormde nagels. De lak heeft een dekkende formule, een speciale applicator (dik en recht) en blijft volgens Bourjois tot wel acht dagen zitten.

De nagellak is er in zes kleuren. Hieronder persfoto’s en foto’s + swatches van mijzelf. De persfoto kloppen niet echt van kleur zoals je kan zien, vandaar eigen foto’s. Op alle foto’s heb ik twee laagjes aangebracht zonder topcoat.


Licht en geraffineerd als een voorjaarsroos


Zacht en heerlijk als caramel


Goed gehumeurd, stralend shocking roze

Elegant als een bosje klaprozen


Donkerrood met kostbare rode en gouden schitteringen


Brons met goudbruine weerkaatsingen

Mijn absolute favoriet is Fuchsia Galbé, wauw, wat een prachtige knalroze kleur! Ik vind de lak superfijn opbrengen, het kwastje werkt erg goed. Acht dagen blijft hij helaas niet zitten, maar met een top- en basecoat zeker een dag of vier, vijf.

De Effet Faux Ongles nagellak kost €8,50 en is te koop bij onder andere Douglas, DA, Ici Paris en zelfstandige parfumerieen.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.