Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Breast Friend Award

Borstkanker is een vreselijke ziekte. Ik denk dat iedereen wel iemand in zijn of haar omgeving kent die borstkanker heeft of heeft gehad. Maar liefst 1 op de 10 vrouwen krijgt borstkanker. Dat zijn er dus echt heel erg veel. Test jezelf dan ook regelmatig. Als je een knobbeltje voelt, kan het nooit kwaad om even bij de huisarts langs te gaan. Je kan er maar beter vroeg bij zijn!
Vrouwen die deze borstkanker hebben mogen (moeten!) in het zonnetje gezet worden. En daarom organiseert Breastfriends.nl dit jaar voor de tweede keer de Breast Friend Award. Iedereen kan iemand nomineren, als diegene maar iets goeds heeft gedaan voor mensen met borstkanker.
De winnaar van de Breast Friend Award krijgt een geldprijs om het werk voor borstkankerpatienten te verbeteren of uit te breiden. Een supergoed initatief, dus! Je kan helaas niet zelf stemmen, maar een vakkundige jury bepaalt wie de prijs wint. In de jury zitten mensen die actief zijn in de borstkankerwereld.
Dus: ken jij iemand die iets goeds doet voor borstkankerpatienten? Nomineer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.