Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • catrice
  • collectie
  • lipgloss
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Catrice Haute Couleur

Ook Catrice komt weer met een nieuwe collectie: Haute Couleur! In deze collectie draait het om felle kleuren en de seventies. En er zijn geen regels, je mag letterlijk alles met elkaar combineren. Leuk voor de zomer! De collectie ligt in juli en augustus in de winkels.

De producten:

Gel to Powder Blush €2,99


C05 Cheek Couture

Stralende wangen met een roze blos zijn essentieel voor een schitterende zomer. De unieke, zacht smeltende textuur van de Gel to Powder Blush is gemakkelijk aan te brengen en geeft een bijzonder poederachtig resultaat.


Nail Polish €1,99


C04 Drama Pink, C02 Luxe Style, C03 Precious Turquoise, C04 Drama Pink

Haute Couture voor de nagels! Deze nagellak biedt de perfecte dekking in slecht een laagje voor een geweldig zomerse look. De intense kleuren varieren van verleidelijk wit tot dramatisch roze en zorgen gegarandeerd voor catwalksucces!


Volumising Lipgloss €2,79


C02 Luxe Style, C05 Pink Dresscode

Voor het komende mode- en make-upseizoen zijn expressieve lippen echt een must! Deze lipgloss bevat een formule met verfrissende mint die tegelijkertijd voor extra lipvolume zorgt.


Lipstick €2,79


C02 Luxe Style, C05 Pink Dresscode

Probeer deze geweldige nieuwe lippenstift in twee trendy kleuren voor een adembenemende mond! De lippen krijgen een sprekende tint en een verzorgde look.


Eye Shadow €3,49


C01 Catwalk Colours

Vijf levendige kleuren met een zijdezachte textuur zorgen voor de meest onvergetelijke combinaties. Creeer een persoonlijke catwalk-look met dit fantastische ooschaduwpalet.


Eye Brow Designer €2,49


Een mooie oogmake-up begint bij de wenkbrauwen. De innovatieve Eye Brow Designer zorgt voor perfect gevormde wenkbrauwen en voorziet ze tegelijkertijd van een vleugje kleur.


Make-up Fixing Spray / Refreshing Effect €2,99


Breng je make-up aan en zie er de rest van de dag fantastisch uit! Met de nevel van de Make-Up Fixing Spray creeer je een transprant ultradun beschermlaagje dat make-up van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat perfect op zijn plek houdt.

Klik op ‘lees verder’ voor mijn review en swatches van de lipglossjes!

Ik mocht van Catrice alvast twee lipglossjes en de Eye Brow Designer testen!

De ‘kwastjes’: niks bijzonders.

Geen flits:

Flits:

Pink Dresscode heeft véél meer shimmer en glitter dan Luxe Style! Raar, want ze hebben allebei dezelfde ‘formule’, alleen een andere kleur. Ik vind PD zelfs veel weghebben van een MAC Dazzleglass, hij is alleen veel dunner.

Pink Dresscode:

Luxe Style:

Op zich zijn de glossjes erg mooi, mijn favoriet is Pink Dresscode. Er zitten alleen een paar nadelen aan deze lipglosses. Punt een is dat je maar heel weinig gloss uit het flesje krijgt. De stopper is te klein! Als je die er af haalt (dat kan heel makkelijk, maar is wel een beetje een gesmeer) dan kan je er heel veel uitkrijgen. Jammer, want dat is gewoon niet handig!
Verder is de gloss heel erg dun, waardoor hij snel van je lippen afglijdt wanneer je eet of drinkt.

Over de Eye Brow Designer ben ik niet zo enthousiast. Je kan er je wenkbrauwen mee kammen waarna de haartjes een kleurtje krijgen door het poeder wat er in zit, maar ik merk daar niks van. Misschien komt het doordat ik van mezelf al vrij donkere wenkbrauwen heb. Zeker wel de moeite waard voor blondies om te proberen!

De Haute Couleur collectie van Catrice ligt in juli en augustus in de winkels.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.