Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Chanel Chic

Chanel Chic
Lauren Weisberger
Uitgeverij de Boekerij
ISBN 9022549909
€18,95 Koop bij Cosmox: geen verzendkosten


Lauren Weisbergers debuutroman De duivel draagt Prada was meteen al een bestseller, maar de verfilming in 2005, met Meryl Streep en Anne Hathaway in de hoofdrollen, zorgde voor een nog veel groter succes. Gossip & Gucci haalde eveneens wereldwijd de bestsellerlijsten. Nu is Weisberger terug met een nieuwe, onweerstaanbare roman.

Opnieuw een smeuïge, onthullende en vooral erg grappige roman, boordevol saillante details. Chanel en champagne brengt je tot in de kern van een luxewereldje, waar zelfs de beste vriendschappen tot op het uiterste getest worden. Op een avond in Soho House, een van de populairste en exclusiefste clubs in New York, sluiten drie vriendinnen, Emmy, Leigh en Adriana, een pact: ze zullen elk datgene gaan veranderen in hun leven wat hun het meest dwarszit.

In haar derde roman is Lauren Weisberger beter op dreef dan ooit. Met Chanel chic schreef ze een verhaal met een ziel, dankzij de onvergetelijke vriendinnen. Drie vrouwen die alles lijken te hebben wat hun hartje begeert…

Ik, als rasechte Lauren Weisberger fan, heb het boek natuurlijk ook gelezen. En ik kan je zeggen: dit boek is minstens zo leuk als De Duivel Draagt Prada. Ik ga natuurlijk niet verklappen waar het boek verder over gaat (lees het lekker zelf! 😉 ), maar hij is in ieder geval geweldig. Je wordt meegesleurd in de emoties en ervaringen van Emmy, Leigh en Adriana. Drie totaal verschillende personen die hun oude leventje – die zo perfect lijkt – van zich af willen zetten met een weddenschap. Zou dat lukken? Hilarisch, ontroerend en het leest als een trein. Wanneer je in dit boek begint, wil je niet meer stoppen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.