Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • mascara
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Chanel Exceptionnel

Ik heb net zoals héél veel meisjes de gratis Chanel mascara besteld (je kan hem helaas niet meer bestellen) en uitgetest! Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden (cliché, cliché), wat foto’s:

Het aparte borsteltje. Het heeft kammetjes én haartjes (zoals een normale mascara). Ideaal! Ik vind een kammascara opzich heel fijn omdat het je wimpers goed separeert, maar ik kan er nooit volume mee krijgen. Met een ‘haren’ borsteltje wel. Dit lijkt dus de ideale uitkomst!

Je moet op een speciale methode de mascara aanbrengen.

 

  • 1. Plaats het borsteltje bij de basis van je wimpers.
  • 2. ‘Rol’ het borsteltje naar boven (dus draai hem rond als je het omhoog beweegt)
  • 3. Bij de uiteinden van je wimpers kan je het weer gebruiken als een ‘normale’ mascara


Het is even oefenen, maar het werkt heel fijn. Door deze methode gebruik je de twee soorten borsteltjes ook echt. Het resultaat:

De foto geeft misschien een ‘wauw’-effect, maar ik vind de mascara het geld niet echt waard. Hij geeft wel echt volume en hij is ook echt gitzwart, maar mijn Essence mascara doet hezelfde. Ik moet wel zeggen dat het borsteltje echt superfijn is, maar extra krul geeft ‘ie bij mij niet.

Ik vind het dus wel een erg fijne mascara, maar ik zou hem niet kopen. Hij is ca. €25, en hij is erg fijn maar niet het geld waard.

(Check touwens even mijn ‘wilde’ wenkbrauwen, haha! Ik heb deze foto gemaakt voordat ik wenkbrauwgel heb gebruikt en ik had ze nog niet bijgetekend 😀 Maar goed, zoals op de foto is het wel weer erg hip! 😉 )

 Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.