Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • nagellak
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Chanel Le Vernis in Rouge Noir

Chanel Rouge Noir is een echte klassieker. De kleur die bij iedereen kan, op elke leeftijd, op elke soort nagel (kort of lang). Bij elke gelegenheid, elke dag van het jaar. Een beetje zoals de geur Chanel No. 5. Maar dan in nagellakvorm. Debbie vertelde me al dat ik deze kleur moest hebben. Ik zei: “Ik wil een rode lak, die zó donker is, dat ‘ie bijna zwart is”. Dat omschrijft Chanel Rouge Noir precies. Ik kreeg hem van Serena, ik zag hem in haar nagellakbak liggen (ik dacht: “MY PRECIOUS!”) en ik mocht hem lenen. En toen ik hem terug wilde geven, mocht ik hem houden! “Jij bent er blijer mee dan ik.” En nu bezit ik dus Chanel Rouge Noir. Ik ben er helemaal verliefd op. Wanneer ik deze kleur op heb, voelt het alsof het ‘af’ is. De kleur verveelt niet, is supermooi en wanneer ik een andere kleur draag, wil ik het er af halen en Chanel Rouge Noir op doen. It’s sooooo pretty pretty pretty!

Het is lastig om de kleur goed op foto te krijgen, maar hij is dus bijna zwart, maar nét een beetje rood. Ik draag twee laagjes. Bij één laagje zie je het rode beter, alleen dan is de lak niet helemaal dekkend en dat vind ik niet mooi. Het is wel een lastige kleur om te verwijderen, je hebt echt rood everywhere.

Vinden jullie ook niet dat deze lak mooi is bij een jonge meid van zestien, bij een middelbare vrouw van vijfendertig maar ook prachtig is bij een chique oude dame van zeventig? Geweldig vind ik het. Chanel nagellak kost €24,95, wat een lieve duit is voor een lakje voor je nagels. Ik betaal dat alleen voor een nagellak als de kleur helemaal geweldig is, zoals deze klassieker. Nu heb ik dit er niet voor betaald omdat ik hem heb gehad, maar ik zou het er zeker voor neerleggen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.