Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

CHANEL Noirs Obscurs

In 1926 ontwierp Coco Chanel de wereldberoemde ‘little black dress’. Peter Philips, de Internationaal Directeur Creation Maquillage, raakte gefascineerd door zwart, een ‘niet-kleur’. Hij gaf zwart een hele nieuwe look en interpretatie in de Noirs Obscurs collectie.

Zwarte – en alle andere donkere  – make-up is hip en dat zie je ook terug in de Noirs Obscurs collectie. Zeg maar dag tegen pasteltinten en hallo tegen vampy red, blauw en zwart. Op je lippen, ogen en nagels.

De Inimitable mascara van CHANEL kenden we al langer, maar is voor deze collectie opnieuw uitgebracht in een nieuwe kleur, namelijk Noir Obscur. De mascara ‘kleedt het oog als het ware in zwart satijn en geeft haar hierdoor relief en laat de kleur van de iris perfect uitkomen’.
Het borsteltje is van elastomeer, wat zorgt voor perfect gescheiden wimpers.
€28


Ook de Exceptionnel kenden we al, en ook deze mascara is in ‘Noir Obscur’ uitgebracht. €28

Erg diva, deze Aqualumiere Gloss in de kleur Furious. Het is een transparante gloss met goud- en bronskleurige nuances. Hij kan zo aangebracht worden op je lippen, maar is nog gaver over de lipsticks uit de Noir Obscurs collectie.
€24,50

Een nieuwe kleur voor de Crayon Yeux: Demoniac. De kleur is zacht zwart met granaatkleurige glans.
€19,50

Dit oogschaduwquad is echt het hot item van de Noirs Obscurs collectie. In de Quator Boutons zitten vier variaties op zwarttinten waarin het Coco Chanel logo is gedrukt. Ziet het er niet beeldig uit? De kleuren zijn Noir Aubergine, Noir Celeste, Noir Celadon en Noir Brun.
Quator Boutons in Les Folies Noires, €48

Drie nieuwe vampy kleuren nagellak: Diabolic (diepzwart met granaatkleurige touch), Forbidden (intens zwarte kleur met bruine weerspiegelingen) en Vendetta (zwart met pittige auberginekleurige weerspiegelingen).
€21,50


En als laatste, de lipsticks Rouge Allure. Maniac is mysterieus roodzwart, Hysteria is onweerstaanbaar auberginezwart en Obscure betoverend bruinzwart.
€28,50

Kijk op Temptalia voor swatches en foto’s van de lipsticks, de nagellakjes en het oogschaduwpalet.

Ik vind het erg gaaf, deze stoere, donkere collectie. Ik zie mezelf wel een keer met donkere lippen en nagels lopen! De Noirs Obscurs collectie ligt nu in de winkels.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.