Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chi
  • conditioner
  • haar
  • John Frieda
Een MissLipgloss artikel

CHI Organics Tone & Shine

Nieuw van CHI Organics: Tone & Shine! Volgens het merk zelf is het ‘een samensmelting van een organisch product, de Advanced American Technology en een superieure kleurverbeteraar’.
Tone & Shine is een conditioner en kleurverbeteraar in 1, dus het verheldert de kleur én voedt het haar met ceramine, aminozuren en zijde. Je hoeft het maar vijf minuten in te laten trekken voor zichtbaar effect, maar je kan het ook langer (20 minuten) laten zitten voor een nog beter zichtbaar resultaat.

Ik heb zelf de Tone & Shine in Platinum Blonde, voor wanneer ik m’n haar blond ga laten maken! Ik ben er nog steeds niet helemaal uit, maar ik denk dat ik het gewoon ga doen. Bevalt het niet, dan weet ik dat ook meteen. Ik heb de Tone & Shine dus alvast in huis voor wanneer ik m’n haar licht heb, dan kan het denk ik wel wat verzorging gebruiken, haha! Ik heb hem dus nog niet gebruikt, maar al wel even geroken en gecheckt hoe het er uit ziet. De Platinum Blonde is lichtblauwig van kleur en heeft een nogal chemisch geurtje, niet heel aangenaam. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte wanneer ik heb hem gebruikt op m’n toekomstige blonde coupe.

De CHI Organics Tone & Shine is er in maar liefst 10 kleuren: Clear Shine, Platinum Blonde, Summer Blonde, Silver Minx, Red Auburn, Red Mahogany, Marigold, Coffee Bean, Dark Chocolate en Black Orchid. Let wel op met de laatste zes kleuren, deze geven kleur af. Dus gebruik handschoenen en pas op met spetters in je badkamer.

In eerste instantie deed dit me denken aan de John Frieda Colour Glaze, maar het is toch iets anders. Ten eerste zijn er veel meer kleuren om uit te kiezen (eindelijk een merk die producten maakt voor zwart haar!!!), ten tweede is de fles veel groter (350 ml) en handiger (pompje) en volgens mij werkt dit beter. Maar daar kan ik natuurlijk eigenlijk nog geen uitspraken over doen…. 😉

De verkoopprijs is €24,95 en CHI Organics is alleen bij de kapper te koop (of online, google op ‘Chi Organics’).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.