Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • chicklit
  • Sophie Kinsella
Een MissLipgloss artikel

Chicklit: Zoete Tranen

Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenties, waarna ze op begrafenissen van wildvreemden verschijnt, op jacht naar rijke, argeloze weduwnaars en hun platina creditcards. Fleurs laatste verovering is Richard Favour, een saaie maar welgestelde zakenman. Als een zonnestraal dringt ze zijn leven binnen. Maar wanneer Fleur eindelijk de kans krijgt in Richards papieren te snuffelen, blijkt al snel dat zij niet de enige is die op zijn geld uit is. Moet Fleur op haar instinct vertrouwen of zo hard weglopen als haar zwarte Prada-pumps haar kunnen dragen?


Een voor een worden alle ‘oude’ boeken van Madeleine Wickham uitgebracht. Madeleine Wickham, oftewel Sophie Kinsella! Dit boek verscheen voor het eerst in 1997 maar ligt nu dus opnieuw in de winkels. Superleuk!
Ik vond het verhaal in het begin van het boek een beetje apart, welke vrouw gaat nu op begrafenissen op zoek naar een vent met geld? Een beetje ziek… Maar hoe verder ik kwam, hoe leuker ik het boek begon te vinden. Het is erg goed geschreven – zoals ik gewend ben van Madeleine Wickham – en het leest lekker luchtig door. Wel een beetje voorspel baar, maar hey, het is en blijft chicklit…

Zoete Tranen
Madeleine Wickham
ISBN 9789044323832
Uitgeverij The House of Books
Koop nu bij Cosmox voor €17,50: geen verzendkosten!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.