Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • clinique
  • moisturizer
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Clinique Moisture Surge

Clinique Moisture Surge
Prijs: €32,06 bij StrawberryNET
Inhoud: 50 ML
Te koop bij o.a. StrawberryNET

Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom Clinique Moisture Surge? Ik kreeg een tester van Clinique Moisture Surge.

Verpakking
Soort verpakking: Chique glazen pot met zilverkleurige dop. (++)
Wat belooft het:

Een snelle vochtoppepper, die de balans in de huid herstelt en de weerstand van de huid tegen fijne, droge lijntjes verhoogt. Hydrateert en kalmeert de droge huid. Versterkt de weldadige invloed van de moisturizer. Verfrist meteen de huid. De huid voelt glad en comfortabel aan.

Cijfer verpakking: 9

Let’s test it!
Geur: Een héél fris crème-geurtje. Niet lekker, niet vies. (7/10)
Kleur: Lichtroze, zoals te zien op de foto. Roze, I like!(9/10)
Substantie: Dit is geen gewone crème, maar een gel-crème. Héél zacht en luchtig spul. (9/10)
Veel nodig?: Nee, heel weinig. Een dot ter grootte van een erwt is genoeg voor je hele gezicht. (10/10)
Smeren: Dit smeert echt heel erg fijn uit doordat het een gel-crème is. Je merkt ook snel wanneer je genoeg hebt, omdat het dan op de huid blijft liggen. Het trekt erg snel in en smeert dus perfect uit. (9/10)
Huid: Ik heb een vochtarme huid, en dat merk ik zeker nu het weer wat kouder wordt. Ik krijg snel schilfertjes en een trekkerige huid. Vooral na het douchen voelt het alsof m’n huid heel strak staat en veel crèmes helpen daar niet tegen. Moisture Surge wel! M’n huid wordt heel zacht en soepel. (10/10)

Samengevat: Hmm, ik geloof dat ik een perfecte vervanger heb gevonden voor Philosophy’s Hope In A Jar. Stiekem ben ik nog wat enthousiaster over Clinique Moisture Surge. Het geeft zo’n fris, zacht en soepel gevoel, echt geweldig. Het doet écht wat het belooft. Vaak zijn de ‘wat belooft het’ praatjes een beetje overdreven, maar er is echt niks teveel gezegd. Het is dan wat prijzig (bij bijv. de Bijenkorf €38,50) maar het is het geld echt waard. Ik zit er sterk aan te denken om deze moisturizer aan te gaan schaffen voor dit najaar, want m’n huid heeft het sowieso nodig en m’n Hope In A Jar begint op te raken…

Cijfer: 9


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.