Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Coastal Scents
 • concealer
 • palette
 • Review
Een MissLipgloss artikel

Coastal Scents Concealer Palette

Deel van mijn bestelling van Coastal Scents was het Concealer Palette. Op YouTube had ik er al veel over gezien, en ik wil de hem zelf wel eens uitproberen. Hij wordt vergeleken met MAC concealer, dus natuurlijk was ik heel erg benieuwd.

De concealerpans zijn echt heel erg groot! Je kan hier zeker heel erg lang mee doen. Er zitten tien kleuren in. Koel, warm, en van heel licht tot heel donker. De donkere kleuren zijn een beetje olie-achtig bij mij, waardoor ze wat vetter zijn. Volgens mij is dat niet de bedoeling, dus als ik ze daadwerkelijk ga gebruiken dep ik dat er wel af.

De swatches! Je kan hier meteen heel goed de dekking zien. Het zijn echt tien heel verschillende tinten, echt geschikt voor iedereen.

De voors en tegens op een rijtje!

Voors:

 • Goede kleuren voor iedereen, ideaal als je visagist bent of gewoon vaak andere mensen opmaakt
 • Dekking is echt perfect, heel fijn voor plekjes en oneffenheden in je gezicht
 • Hele grote pans
 • De prijs: $16,95, dat is €11,83. Ongelooflijk goedkoop, dat betaal je normaal voor één concealer
 • Handige verpakking, makkelijk mee te nemen

Tegens:

 • Als je alleen jezelf opmaakt zou ik dit palet niet kopen, je zal dan misschien maar drie kleuren gebruiken
 • De concealers zijn een beetje droog van substantie, waardoor je al gauw teveel en te dik opdoet.
 • Niet zo ideaal als concealer voor onder je ogen


Ik vind het zelf echt een geweldig palet, op de substantie van de concealers na. Het fijne is dat je koele en warme tinten bij elkaar hebt. Ik gebruik bijvoorbeeld de kleur linksonder voor onder mijn ogen, en de tweede van links bovenste rij voor oneffenheden op mijn gezicht. En als jouw precieze kleur er niet tussenzit, kan je gewoon gaan mengen.

Zelf gebruik ik deze concealers eigenlijk nooit onder mijn ogen. Hij is daarvoor gewoon iets te dik, voor onder mijn ogen gebruik ik liever een vloeibare concealer uit een flesje. Voor puistjes en vlekjes is hij wel enorm fijn, hij dekt heel erg goed en blijft in combinatie met poeder de hele dag perfect zitten. Binnenkort zal ik een filmpje maken hoe ik dit palet gebruik wanneer ik vlekjes in mijn gezicht heb.

Het palet is voor $16,95 te koop bij Coastal Scents.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.