Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
Een MissLipgloss artikel

Collection Vintage Bourjois

Om het 140-jarig bestaan van Bourjois te vieren is de Collection Vintage gelanceerd! In Amerika welteverstaan, dus in Nederland zijn ze nog niet te koop. De doosjes zijn allemaal heerlijk vintage-ogend: superhip, en dat weet Bourjois natuurlijk ook. Er zijn drie kleuren blushers en vijf kleuren oogschaduw. Eind november liggen ze in de winkels in Nederland en ze gaan €10,30 kosten, net zo duur als de gewone versies. Maar ze zijn ook al te koop bij Asos, voor €8,61.

Eerlijk gezegd vind ik deze nieuwe ‘collectie’ niet zo heel leuk. Het oogt gewoon niet echt vintage! De doosjes zijn gewoon hetzelfde als de normale doosjes: rond, plastic. Het enige wat zogenaamd vintage is, is de sticker! Teleurstelling. Als ze het goed hadden willen doen, deden ze de oogschaduw in mooie tinnetjes, zoals de Rosebud Salves:

Of in stevige kartonnen ronde doosjes. Dan zijn we ook nog wel bereid om er wat meer euro’s voor te betalen… Bourjois: als je iets doet, doe het dan goed.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.