Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
  • shopaholic
  • Sophie Kinsella
Een MissLipgloss artikel

Confessions of a Shopaholic

Eindelijk komt het dan héél dichtbij: Confessions of a Shopaholic in de bioscoop! Op 12 maart kunnen we hem allemaal bewonderen, ik kan niet wachten… Maar eerst is er nu een ‘nieuwe’ omnibus te koop, de filmeditie! Hierin zitten Shopaholic! en Shopaholic in alle staten, de twee boeken waar de film op gebaseerd is.

Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van Rebecca Bloomwood, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat leuke jasje of die mooie schoenen te kopen. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van de bank. Als Becky met haar vriend mee mag naar New York, loopt het helemaal uit de hand. Met een gebroken hart probeert ze te redden wat er te redden valt van haar geschonden reputatie.

Deze filmversie van de twee verhalen ziet er prachtig uit; hij heeft een mooie harde kaft (geen zachte, zoals de ‘losse’ boeken) en heeft een echt film-uiterlijk. Hij telt 575 pagina’s. Ik heb alle Shopaholic! boeken al zeker vijf keer gelezen, maar nu móet ik de eerste twee verhalen wel opnieuw lezen…

Confessions of a Shopaholic
Sophie Kinsella
ISBN 9789044322774
Uitgeverij The House Of Books
Koop vanaf 25 februari bij Cosmox voor €15: geen verzendkosten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.