Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • haarkleur
  • kapsel
Een MissLipgloss artikel

Cynthia met lang haar

Een poos terug was ik een beetje aan het spelen op Taaz.com. Ik maakte een foto met mijn webcam en ging even wat kapsels uitproberen… Sommige dingen waren hilarisch, maar een aantal die ik wel leuk vond heb ik even opgeslagen. Eigenlijk was ik ze al vergeten, maar ik zag ze vandaag opeens op mijn desktop staan! Leuk site-materiaal 🙂

Ik poseer trouwens niet op de foto, maar hield met mijn hand mijn ‘pony’ achterover!

Hmm, dit vind ik niet zo mooi. Ik vind de kleur wel gaaf, maar het kapsel maakt me een beetje ordi…

Haha! Kantoormiepje.

Kapsel doet me denken aan Heidi Montag, en ik vind mezelf hier een soort van blonde doos, haha.


Glamourous! Alleen weet ik niet of ik wel weer terugwil naar dat hele donkere als ik dit zie. Ik denk dat ik lichtere, zachtere kleuren me mooier vind staan.

Wel okee, dit, toch?

Gooische meisjes achtig, wel leuk.

En deze kleur! Wat vinden jullie hiervan? Ik vind deze haarkleur echt onwijs mooi. Een vriendin van mij is van donkerbruin naar deze kleur gegaan en het is zo ongelooflijk mooi. Ik zit te denken om het of blond, of deze kleur te doen. Op deze foto vind ik het me wel staan. En die krullen zijn nog wel grappig ook, haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.