Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blazer
  • fashion
  • kleding
  • online geshopt
Een MissLipgloss artikel

De Topshop blazer

Ik vertelde jullie over de Topshop blazer die ik bestelde.

Hij is geweldig. De blazer is in het echt nog heel veel mooier dan op de foto’s en de stof en de kleur is zo ongelooflijk mooi! En fijn is dat hij echt perfect bij mijn outfit voor de bruiloft past. Dus ik ga hem op die dag aandoen! Toch een stuk leuker en feestelijker dan een zwarte blazer. Dat vond ik uiteindelijk toch wel erg somber. Echt een lucky shot dus!

De blazer! Jep, hij moet gestreken worden, haha.

Met een blauw jurkje van Primark

Met het Zara jurkje voor de bruiloft

Ik wil iedereen die heeft gereageerd bij het andere artikel (van gisteren) bedanken! Het is leuk om veel verschillende visies op een outfit te hebben! Ik ga het dus proberen met een panty en ik ben sowieso nog op zoek naar andere schoenen. Maar of dat gaat lukken weet ik nog niet, want het is al over anderhalve week!

Ik ga dan trouwens lekker een lang weekend naar Ameland, heerlijk. Daar is de bruiloft op vrijdag, en van donderdag tot en met zondag heb ik dan even een lekker mini vakantietje. Die maandag daarna heb ik weer college, dus nog even heerlijk uitwaaien aan het strand 🙂

Ik houd jullie op de hoogte over mijn outfit voor die dag en foto’s komen natuurlijk na de bruiloft op de site! Vinden jullie het trouwens leuk, deze ‘fashion’ artikeltjes?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.