Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dorothy perkins
  • fashion
  • gekocht
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Dorothy Perkins bestelling

Voor het eerst heb ik een bestelling geplaatst bij Dorothy Perkins! Ik kwam tot de ontdekking dat heel veel leuke buitenlandse webshops extreem lage verzendkosten hebben (Topshop, Miss Selfridge en Dorothy Perkins: 5 pond). Voor de ‘bruiloft-outfit’ waar ik gister over vertelde zocht ik nog accessoires, en ik kwam bij DP zo’n leuk tasje tegen! Precies groot genoeg voor zo’n dag. Een clutch is te klein omdat ik de hele dag make-up bij me moet hebben, ik doe namelijk de make-up van de bruid (mijn nicht). En lekker handig met een lang hengsel:

Hij kostte vijftien pond.

En voor bij de outfit deze zonnebril:

Kwam hem tegen bij de sale section en hij was maar drie pond. En qua kleuren (dat koraalrode) past hij precies bij mijn outfit! Leuk voor erbij.


En als laatste nog deze sneakertjes:

Ik ben dol op sneakers maar draag ze nooit omdat ik praktisch altijd jurkjes draag. Bij mijn figuur zijn spijkerbroeken nou gewoon niet zo heel mooi…. Maar zoals jullie weten ben ik bezig met Weight Watchers, en wanneer ik afgevallen ben, kan ik weer leuke skinny jeans aan mét leuke sneakertjes! Vind deze heel leuk en ze hebben wel wat weg van de Juicy Couture sneakers die ik een poos terug wilde kopen. Verschilletje is dat deze honderd euro goedkoper zijn! Ze waren maar tien pond 🙂

Ik heb betaald met PayPal en krijg de bestelling binnen een week (vijf tot zeven dagen) in huis. En de verzendkosten waren dus maar vijf pond! Echt ongelooflijk laag. Waarom zijn verzendkosten voor make-up dan altijd zo hoog?

Ben in ieder geval heel erg benieuwd hoe de spullen er in het echt uitzien.




Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.