Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Dress for Less win- en kortingsactie

Dress for Less kennen jullie allemaal wel. Bij deze leuke webshop kan je ongelooflijk veel mooie merken kopen voor heel veel minder geld dan in de winkel, soms wel tot 70% korting! Volgens mij spreekt elk meisje dat wel aan…

En nu heb ik twee superleuke acties, speciaal voor de bezoeksters van MissLipgloss.nl!. Iedereen krijgt namelijk tot en met 3 mei 10% korting op hun eerste bestelling. Deze kortingsactie is dus alleen voor nieuwe klanten. De actie werkt alleen via deze link, dus zorg wel dat je via deze link besteld als je gebruik wilt maken van de korting.

De tweede actie is een superleuke winactie, met twee items die ik zelf uitgekozen heb:

Een slaapjurkje van Vive Maria in maat L. De winkelwaarde hiervan is €59,90, maar bij Dress for Less is ‘ie te koop voor €29,90.


En dit superleuke lingerie/slaapsetje, ook van Vive Maria. Het heet I Love Paris en ik verloot hem in maat M! Oh enne, de prijs en winkelwaarde is hetzelfde als het slaapjurkje.

Zijn ze niet supercute allebei? Ik zou ze zelf ook wel willen hebben, haha 🙂 Okee, als je wilt winnen moet je deze vraag beantwoorden:

In welke categorieen is de shop ingedeeld (bovenaan)?

Je kan het antwoord vinden op de Dress for Less shop!

Mail je antwoord naar win@misslipgloss.nl met in het onderwerp voor welk setje je meedoet. Voor setje 1 doe je als onderwerp ‘setje 1’ en als je voor setje 2 gaat dan doe je als onderwerp ‘setje 2’. Je kan mailen tot en met volgende week zondag (26 april). Good luck!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.